Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

3 tricks til at indrette badet med rå hotelstemning

Annonce Sådan forvandler du et kedeligt badeværelse til et rum, der får hverdagen til at føles som en cool ferie.

© Geberit

Kig til verdens luksushoteller for inspiration til en rå og luksuriøs stil, der får hverdagen til at føles som en ferie - næsten. Du kan nemt kopiere stilen ved at indrette et badeværelse, der leger med kontrasterne og giver en lækker følelse af velvære.

1. Fantastiske fliser

Drop de sikre, hvide fliser og gå i stedet efter marmor eller granit. Det er modigt, og giver virkelig et smukt spil i rummet.

Eksperimenter med marmor i mørkegrå, brune og grønne nuancer, sort granit eller terrazzo. Selv hvis du vælger stenene i lysere nuancer, vil du alligevel få en rå effekt ved den melerede overflade.

Du kan på den måde også lege med flotte kontraster i rummet, da fliserne får de klassiske hvide elementer til at stå smukt og rent frem.

© Geberit

Detaljer i glas er også en moderne og maskulin detalje på badeværelset. På Bürgenstock Resort i Schweiz har man en rå og minimalistisk stil på badeværelset, hvor røgfarvet glas er brugt til at afskærme toilettet fra resten af rummet - sammen med douchetoilettet AquaClean Sela, der nænsomt vasker dig med vand efter toiletbesøg, giver det en gennemført luksusfølelse.

© Bürgenstock Resort

2. Moderne klassikere

På hotellet Bürgenstock Resort i Schweiz har de tilføjet et nyt, luksuriøst element til deres cool badeværelser. De har nemlig valgt moderne douchetoiletter, der giver en helt ny dimension af gennemført luksus på badeværelset.

Toiletterne har et moderne design, der passer godt til den enkle, rå stil - men det er funktionerne i selve toilettet, der virkelig overrasker. AquaClean-toiletterne vasker dig nænsomt med lunt vand og tørrer dig blidt med luft efter toiletbesøg. Vand er en vigtig del af vores daglige personlige hygiejne - det er rent, forfriskende og giver en øjeblikkelig fornemmelse af velvære.

AquaClean-toiletterne fra schweiziske Geberit er allerede populære i mange hjem, men det kræver måske en kulturændring hos de fleste af os at købe et toilet, der rengør med vand i stedet for at skulle række ud efter toiletpapiret. Men tænk over det - vi bruger vand til at vaske vores hænder og hår, så hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet?

Se her, hvis du er blevet nysgerrig for at se, hvordan et douchetoilet fra Geberit fungerer.

© Bürgenstock Resort

Tilføj rå detaljer i træ på dit badeværelse, der giver varme og elegance til rummet. Lige nu er de mørke træsorter som fx røget eg meget moderne, og du kan enten gå all in på møblerne eller vælge små detaljer som en bademåtte eller hylder i træ. Det behøver ikke være strømlinet – gå efter træ der er lidt rustikt og ’brugt’ i looket for et cool look.

3. Den lille luksus

Den sidste, vigtige detalje på det rå badeværelse er håndsæber og -lotion ved vasken i cool emballager. I øjeblikket er det meget populært med mørke flasker i apoteker-look, der giver det helt rigtige rå udtryk på badeværelset.

Du kan vælge produkter fra et af de kendte brands som L:A Bruket, Meraki eller Aesop, der rammer stilen spot on eller kaste dig ud i at lave emballagen selv med en label-maker og retro-flasker. Det visuelle i stilen vil give en ekstra følelse af luksus i hverdagen, og hvis du vælger produkter med duft, vil dine sanser og humør også blive stimuleret.

Relaterede Artikler