3 ting der er værd at investere i til din bolig i 2019

Brug pengene på kvalitet og design, der holder mange år fremover. Bliv inspireret til dit næste luksuskøb til boligen her.

© Geberit

Bæredygtighed og langsom livsstil er trends, der fylder mere og mere i vores travle hverdag – også i 2019 vil der være fokus på at investere i kvalitet til hjemmet, der overlever modetrends, og som indbyder til ro, afslapning, glæde og velvære i vores travle hverdag.

Bliv inspireret til dit næste luksuskøb til boligen her.

1. Luksus på badeværelset

Måske har du allerede hørt om et douchetoilet, som vasker dig nænsomt med vand og tørrer dig blidt med varm luft efter toiletbesøg. Det kræver helt sikkert lidt tilvænning, men tænk over det – vi bruger vand til at vaske vores hænder og hår, så hvorfor ikke være lige så hygiejniske, når vi har været på toilettet?

AquaClean-toiletterne fra schweiziske Geberit er allerede populære i mange hjem i Danmark og på luksushoteller verden over. De gør hverdagen mere luksuriøs og det gennemførte design er en smuk opdatering til det moderne badeværelse.

Designeren Christoph Behling står bag douchetoilettet AquaClean Mera, der har kombineret elegant design med nyskabende teknologi. Det væghængte design får toilettet til at fremstå nærmest svævende over både gulvet og ud fra væggen på grund af den forkromede afdækning. AquaClean Mera har også lugtudsugning og sædevarme og kan betjenes via et enkelt tryk på den tilhørende fjernbetjening eller via Geberit AquaClean appen, du kan downloade til din smartphone.

– Hvis du prøver douchetoilettet et par uger, vil du ikke kunne undvære det igen. Toilettet vil revolutionere vores vaner på badeværelset. Med innovative funktioner som varm lufttørring, lugtudsugning og sædevarme, gør AquaClean Mera hverdags-hygiejne til en wellness-oplevelse, fortæller designeren Christoph Behling.

Vil du prøve, hvordan douchetoilettet Geberit AquaClean Mera virker – i en afslappet atmosfære? Find en Geberit-partner her, der alle har douchetoiletter installeret, på deres kundetoiletter.

© Geberit

Designeren Christoph Behling står bag schweiziske Geberits toilet AquaClean Mera, der med sin automatiske douchefunktion nænsomt og behageligt både vasker og tørrer dig efter toiletbesøg. Det væghængte design med den forkromede afdækning får toilettet til at fremstå svævende over gulvet og ud fra væggen. Et enkelt og stilrent betjeningspanel fuldender luksusfølelsen.

Få mere inspiration til luksus på badeværelset på geberit-aquaclean.dk

2. Søvn

Du tilbringer en tredjedel af dit liv i sengen – men faktisk er netop soveværelset og sengen et område i boligen, mange af os overser.

Invester derfor i din nattesøvn ved at indrette et soveværelse der indbyder til afslapning. Gå efter en kvalitetsseng, der passer præcis til din krop og sovestilling, samt lækre dyner og hovedpuder – så har du det bedste udgangspunkt for en god nats søvn.

Indretningen i soveværelset skal gerne være rolig – vælg kølige farver som nuancer af grå eller blå og sørg også for at rydde op eller indrette så du har mulighed for at gemme tøj og ting væk fx med en stor skabsvæg. Er du følsom overfor lys kan et mørklægningsgardin også hjælpe til en bedre søvn.

Elektronik er i øjeblikket en af de allerstørste syndere, når det kommer til vores nattesøvn. Skærmenes blå lys holder hjernen vågen og selv når du lægger telefonen fra dig, får du måske pings med lyde fra telefonen, når du får en besked eller et like på sociale medier. Prøv derfor at holde telefonen, tablet, computer og tv helt ude af rummet. Brug i stedet et helt klassisk vækkeur eller invester i en højttaler, der vækker dig med musik om morgenen – det giver en god start på dagen.

3. Danske designklassikere

Skandinavisk design har været en megatrend de sidste år, hvor designelskere over hele verden har indrettet med danske møbelklassikere for at få den nordiske stil.

Men godt design er også en investering, der kræver omtanke – så du ikke laver et dyrt fejlkøb. Til gengæld kan du så nyde møblerne hver dag resten af livet, og måske endda gå i arv til næste generation. De klassikere til hjemmet, de fleste investerer i er stole og lamper, der også er nemme at sælge videre, hvis du alligevel skulle fortryde. Gå efter klassiske farver og gode materialer, så du ikke bliver træt af designet.