10 tips: Sådan får du et luksuriøst badeværelse

Mangler du inspiration til, hvordan du skaber en luksuriøs velværestemning på dit badeværelse? Så læs med her.

Hverdagsvelvære

Bring mere velvære ind i din hverdag med et badeværelse, som emmer af ro og afslapning.

Vi guider dig til lækre, bløde tekstiler, skønne dufte, selvforkælelsesprodukter i topklasse og eksklusive badeværelsesmøbler, som alt sammen vil bringe ro over dit badeværelse og ligefrem gøre det til en fornøjelse at besøge det lille ofte oversete rum.

Hamamhåndklæder fra Algan
© Algan

Store, bløde håndklæder og varme farver

Lad store og bløde håndklæder i varme farver skabe en luksuriøs spa-stemning på dit badeværelse. Brug for eksempel de populære hamamhåndklæder, som giver den helt rette luksusfornemmelse og samtidig er virkelig praktiske.

Læs meget mere om fordelene ved hamamhåndklæder her.

Elmas-IKI hamamhåndklæde, 325 kr., Algan.

Bademåtte beige bademåtte
© H&M Home

En blød fornemmelse

Skab hygge og velvære på badeværelset med denne fine bademåtte, der med sin afdæmpede, beige farve og de finurlige kvaster fungerer som blikfang og samtidig bryder med badeværelsets kolde og hårde klinker.

Bademåtte med kvaster, 129 kr., H&M Home.

Duftpinde Nordic Pine fra Meraki
© Meraki

Lad alle dine produkter komme til sin ret

Der findes masser af lækre produkter til dit badeværelse, som ud over deres gavnende effekt for din krop samtidig også både pynter og skaber en rolig stemning på badeværelset. Det kan for eksempel være disse duftpinde, som spreder en mild duft i rummet og samtidig pynter på hylden.

Få inspiration til en række lækre produkter til dit badeværelse her.

Duftfrisker Nordic Pine, læs mere her.

Brusesæt i messing fra Bathlife
© Bathlife

Gør brusebadet til en luksusoplevelse

Et nyt brusesæt til badeværelset kan gøre underværker. Specielt dette smukke brusesæt i messing med et stort brusehoved og en lille håndbruser giver den fulde fornemmelse af velvære og luksus, og det vil formentlig gøre dine bade endnu bedre.

**Rinna brusesæt fra Bathlife, 8.105 kr., fundet hos Gulv & fliseeksperten

© Hübsch

Lad planterne hænge

Inviter de klassiske hængepotter ind på badeværelset og plant nogle frodige, grønne planter i dem. Det skaber en frisk atmosfære, og det tilføjer liv og velvære til rummet.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle planter, som egner sig til badeværelset. Bliv meget klogere på, hvilke planter du kan bruge på badeværelset her.

Hængepotte sæt, 729 kr., Hübsch.

Håndklædetørrer i messing fra Pulcher
© Pulcher

Den rene luksus

En håndklædetørrer er indbefattet af luksus og velvære. Der er intet bedre end et varmt håndklæde, når man kommer ud af badet. Specielt på kolde vinterdage er det den rene luksus. Og denne håndklædetørrer i poleret messing er samtidig enormt dekorativ og fylder nærmest ingenting.

**Elektrisk håndklædetørrer fra Pulcher Denmark, 5.995 kr., fundet hos Bad & Stil

Stribet badeforhæng fra Ferm Living
© Ferm Living

Kvalitetsmaterialer

Et badeforhæng i lækker kvalitet er en luksus, som ikke mange tænker over, på trods af at det er en ting, vi omgiver os med stort set dagligt.

Dette badeforhæng fra Ferm Living er lavet i tyk bomuld chambray med en lækker struktur, mens bagsiden er coated med akryl. De mørke striber gør, at badeforhænget skiller sig ud og for alvor kan komme til sin ret på et typisk lyst og nordisk badeværelse.

Badeforhæng, 649 kr., Ferm Living.

Beige badekåbe fra Karmameju
© Karmameju

Den fuldendte velværefornemmelse

Fuldend velværefornemmelsen på dit badeværese med en lækker badekåbe, som du kan tage på efter et dejligt bad. Den store krave, de dybe lommer og kåbens længde gør, at komforten i denne badekåbe fra Karmameju er helt i top.

Fleece Bathrobe, 899 kr., Karmameju.

Hudpleje dansk hudpleje
© Kunkeei

Forkæl dig selv med naturlig hudpleje

Det danske hudplejebrand, Kunkeei, har udviklet en hudplejeserie, som er centreret omkring at styrke hudens eget økosystem baseret på 100% naturligt udvundne planteekstrakter. De eksklusive produkter lader dig for alvor komme ned i gear og forkæle dig selv.

Som en bonus kommer produkterne i de fineste, honningfarvede krukker og flasker, som i den grad fortjener at stå fremme på badeværelset.

Kunkeei, læs mere her.

Tekla håndklæder
© Tekla

Farver og kvalitet i højsædet

Vi elsker den skønne blå farve, som denne lækre håndklædeserie fra Tekla er iklædt. Man kan simpelthen ikke undgå at blive glad, når man ser håndklæderne! Og det er vel også velvære at være glad, ikke?

Med Teklas håndklæder er du garanteret kvalitet i topklasse, og du er samtidig sikret et stilrent og farvestrålende badeværelse.

Badehåndklæde, 495 kr., Tekla.