9 flotte vaser til efterårsbuketten

Vaserne kan nemt og flot styles med blomsterbuketter eller grene du finder i naturen.

En ny vase kan gøre hele forskellen

Smukke grene, planter og blomster skal have en flot plads i hjemmet. Om din indretningsstil er klassisk, moderne eller noget helt tredje, så kan du finde en vase, som passer ind i dit hjem.

Vi har samlet 9 nye vaser og krukker, som egner sig perfekt til din efterårsdekorationer.

© House Doctor

House Doctor har et stort udvalg af fine vaser. De to på billedet har hver deres udtryk, men kan med fordel også styles sammen, da de komplimenterer hinanden fint.

Vase, Baloon, House Doctor.

Vase, Noir, House Doctor.

© Hay

Disse flotte "Paper Porcelain" vaser er designet, sådan at strukturerne i keramikken til forveksling ligner papir. Det giver vasen et skrøbeligt og feminint udtryk.

Paper Porcelain vase, fra 499,00 kr., Hay.

© Muubs

Med den mørke farveskala og det rustikke look står disse krukker og vaser flot til den enkle og stringente stil. Krukkerne kan både styles med grene og blomster – og egner sig både til bordet og gulvet.

Krukker Echo, Muubs.

© Kähler

Som en del af Kählers efterårskollektion finder du disse skønne Kabell vaser. Vaserne er hånddekorerede og findes i tre forskellige farver.

Kabell vaser, fra 199,95 kr., Kähler.

LÆS OGSÅ: 8 efterårsnyheder fra Kähler.

© By Lassen

For et moderne og minimalistisk udtryk kan du overveje, om Kubus vasen er det rette valg for dig og dit hjem.

Kubus vase Lily, 899,00 kr., By Lassen.

© AYTM

Globe vasen i glas findes i 6 forskellige sarte farver, og vil med sit feminine udtryk udgøre en flot base for dine blomster.

Globe vase, AYTM.

© Nordstjerne

Adorn vasen med det matte, sart-farvede glas står flot som pynt i sig selv. Men kan også sagtens styles med rustikke grene, man finder i naturen, eller er et smukt bundt blomster.

Adorn vase, flere størrelser, Nordstjerne.

© Bjørn Wiinblad

De nylancerede jubilæumsvaser fra Bjørn Wiinblad står flot til friske grønne blomster og grene, men de er også perfekt pynt, når juletiden indtræder.

Jubilæumsvase, 24 cm., 1.999,95 kr. Jubilæumsvase, 20 cm., 999,95 kr., Bjørn Wiinblad.

LÆS OGSÅ: Eksklusiv jubilæumsvase markerer Bjørn Wiinblads fødselsdag.

© Ferm Living

De keramiske skulpturvaser fra Ferm Living passer med sit matte ydre perfekt ind i den moderne, nordiske indretning. Stylet med enkelte blomster står vasen flot, men kombineret med flere vaser fra samme serie som en del af et stilleben står de også flot.

Sculpt Vase, Ferm Living.