Farverig væghængte skabe - DIY IVAR-skab IKEA hack
© Boligmagasinet

8 geniale hacks: Personliggør dit IKEA IVAR-skab

Sæt dit eget personlige præg på IKEAs IVAR-skab med farver, flet og fine detaljer. Vi har samlet 8 fantastiske DIY-projekter.

Naturligt finish

Dette hack er utrolig simpelt, men har en kæmpe effekt. Her er IVAR-skabene brugt som bordben til et kontor, hvor en aflang træplade fungerer som bordplade, der binder det hele sammen. Dette projekt er genialt til dig, der elsker naturlige materialer - men møblerne kan naturligvis også males og tilpasses efter farverne i dit hjem.

Fra basic til helt særligt

Denne total forvandling af IVAR-skabet er næsten ikke til at tro. Det smukke panel-mønster giver skabet et helt nyt udtryk. Det elegante look skyldes den klassiske hvide farve samt de nye guld håndtag. Det hjemmelavede ben løfter ligeledes skabet og giver det et let udtryk.

Træpanelernes magi

Vi ser tit disse træpaneler i IKEA hacks - men det er der også god grund til. Her er skabets låger dækket med lange, tynde træpaneler, mens de resterende overflader er malet i en dæmpet grøn farve, der komplimenterer skabets naturlige træfarve helt perfekt.

LÆS OGSÅ

Billigt, men luksuriøst

Med dette hack er der ingen, der vil kunne gennemskue, at dine skabe er fra IKEA. Her er skabslågerne dækket med det smukkeste sildebensmønster i mørk træ, der giver et utroligt stilfuldt udtryk. Projektet kan godt kræve tålmodighed, især hvis man selv skærer træstykkerne, men det er virkelig det værd.

Fransk flet i boheme-stil

Dette projekt er genialt, hvis du er vild med boho-stilen. Stjernen i dette hack er det franske flet, hvilket giver skabet et unikt udtryk. Resten af skabet er malet en fin lyserød farve, som komplimeterer det lyse rattan. Sikke en forvandling!

Grafisk og farverigt

Her er der virkelig knald på farverne! Dette projekt er perfekt til dig, der søger et statement piece. Her er IVAR-skabene hængt op ved siden af hinanden for at skabe et stort sammenhængende møbel. Skabslågerne er malet i forskellige farver, hvilket resulterer i et smukt kunstværk, der samtidig skaber en masse ny opbevaringsplads.

Ikke kun til væggene

En anden effektiv måde at forvandle dit IVAR-skab på er at hive tapetet frem. I dette projekt er det skabslågerne, der er overtrukket med et sort, mønstret tapet, mens resten af skabet er malet hvidt. Den hvide farve giver et frisk pust til møblet, så det ikke virker alt for mørkt og tungt, hvilket benene også hjælper med.

Flere farver, tak!

Når nu man er i gang, hvorfor så ikke gå hele vejen? Det er ikke alle, der tør rode sig ud i denne farve-eksplosion, men hvis du gør, er det den perfekte måde at personliggøre dit hjem. Hvis du er vild med ideen, kan du naturligvis ændre farvepaletten efter din personlige stil.