efterår hygge kaffe lys
© Alisa Anton / Unsplash

6 forslag til rigtig efterårshygge

Hvordan skaber du hygge? Hvad skal du give dig til i stearinlysets skær og hvordan kan du gøre din kaffe endnu bedre?

Efter sommer kommer efterår

Måske er overgangen fra sommer til efterår en smule hård, da dagene bliver kortere og koldere. Men dette kan afhjælpes ved at se på efteråret med hygge i tankerne – for efteråret har meget skønt at byde på. Naturens farver ændrer sig og skaber de smukkeste mangefarvede landskaber. Endelig har man en god undskyldning for at tænde op i brændeovnen og bruge hele aftenen i sofaen under tæppet. Vi varmer os med store halstørklæder og sjove huer mens vi nyder naturens efterårs ro. Vi hygger os med store kopper kaffe til at varme både hænder og hals. Så selvom det kan være hårdt at vinke sommeren farvel, så går vi også lækker efterårshygge i møde.

Læs med, og få inspiration til masser af efterårshygge.

Forsøg at fastholde sommeren

Hyggelige stearinlys og lyskæder hængt op på terrassen er en god kilde til lys, hvis man ikke helt er klar til at slippe sommeren og gå de mørkere dage i møde. Hvis ikke det er nok, så kan man drømme sig væk til fantastiske feriedestinationer eller lade sig inspirere af disse flotte hoteller

Hygge ved ildstedet

Ved ildstedet er det oplagt at hygge med en god bog inden sengetid, eller varme sig efter en kold cykeltur hjem fra arbejde. Weekendens planer kan også tænkes igennem, og her finder du lækker gæstemad og inspiration til smuk efterårs bordopdækning.

Der skal tændes op i pejsen

At tænde op i pejsen er en af de ting, som mange ser frem til ved de koldere tider. Den spreder varme og hygge på samme tid. Har du ikke en pejs, eller vil du blot inspireres til, hvordan du indretter med pejs? Så kig med her.

Ren sofa-afslapning

I sofaen skal der altid være plads til hygge – og med tæppe og stearinlys er man et langt stykke ad vejen. I sofaen kan man læse en god bog, eller det nye BO BEDRE.

Bløde puder

I sofaen er puderne fast inventar. De fremmer hyggen, og er skønne at kramme i de kolde måneder – jo flere jo bedre. Puder findes i utallige farver, former og tekstiler, og vi har samlet 11 skønne foreslag til dit næste pude køb her.

Kaffe skal der til!

Om du sidder ude på terrassen med et tæppe, eller i lænestolen tidligt om morgenen, så skal der kaffe til. En varm kop er altid skønt, men i de køligere måneder bliver der rigtig hygget om kaffen, både alene og i selvskab med andre. Men hvordan gør du din kaffe ekstra god? Læs med her.