5 indretningstips til et flottere bryggers

Bryggerset er ofte et kedeligt, praktisk rum. Men det behøver det ikke at være!

#1: Vælg spændende fliser og mosaikker

En god måde at få dit bryggers til at fremstå som et gennemtænkt rum, er ved at vælge fliser eller mosaikker med ligeså stor omhu, som du ville i resten af hjemmet. Ved at lade vægge og gulve blive en del af indretningsstilen, får du et bryggers med et fint udtryk – uanset om du har lidt eller meget plads i rummet.

Du kan finde inspiration til dine fliser her.

#2: Maskinerne skal gemmes væk

Vaskemaskine og tørretumbler er ikke nødvendigvis de flotteste hårde hvidevare – derfor vælger mange af os at gemme dem væk. Det kan gøres på forskellige måder, men den mest almindelige er at gemme dem væk bag skabe. Det giver rummet et mere minimalistisk look, at overfladerne fremstår mere enkle. Du kan også vælge at montere en skydedør, som på nederste eksempel, og dermed gemme alle de praktiske elementer i bryggerset væk.

#3: Før køkkenstilen videre

For at få bryggerset til at virke som en integreret del af hjemmet, og ikke blot et praktisk rum, kan det være en god idé at føre stilen fra køkkenet ud i rummet. Dette kan gøres ved at videreføre køkkenets farvenuancer, eller ved at bruge de samme lamper, køkkenskabe og greb.

#4: Lad ikke nips skræmme dig

Det er ikke bryggerset de fleste af os ser som rummet, der skal være gennemtænkt med kunst og pyntegenstande. Men blot fordi rummets funktion er af praktisk natur, betyder det ikke, at der ikke skal være plads til en gennemtænkt indretning. Der må gerne indrettes med planter og nips. Det kan være i form at fine kroge til jakker, eller hylder med et spinkelt udtryk, som giver et fint modspil til de store, klodsede maskiner.

#5: Praktisk opbevaring kan også være flot

I bryggerset ser vi ofte klemmer og vasketøj. Det er også her, at mange af os opbevarer vores resterende rengørings-remedier. Det skal der selvfølgelig også være plads til. Men i stedet for de udelukkende praktiske løsninger, kan man vælge vasketøjskurve eller opbevaring til klemmer i flot design.

Find inspiration her: 6 lækre vasketøjskurve.