Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

6 lækre vasketøjskurve

Opbevar dit vasketøj på flotteste vis!

Minimalistisk kurv

© Hay

Minimalistisk kurv

Hay har lanceret disse tre minimalistiske vasketøjskurve i to forskellige størrelser. Farverne er rolige, og er dermed en diskret og praktisk tilføjelse til badeværelset.

Laundry basket, fra 199,00 kr., Hay.

A beautiful mess

© Nomess

A beautiful mess – vasketøjspose

En vasketøjspose kan sagtens stå fremme, men er også nem at klemme ind i et skab. Denne fra Nomess er i praktisk PVC, så vand og fugt nemt preller af, og er derfor oplagt at have stående på badeværelset. Den findes i to farver: Hvid og en grålig sort.

Laundry bag, Nomess.

Noget til enhver smag

© Ferm Living

Vasketøjsposer til enhver smag

Opbevaringsposerne fra Ferm Living findes i mange forskellige farver og former. Poserne kan bruges til vasketøj, men også sko, legetøj eller hvad end du lige har brug for at gemme væk.

Half Moon Laundry Basket, Ferm Living.

LÆS OGSÅ: Se en anden stilren kurv fra Ferm Living her.

Pyntende grafisk design

© House Doctor

Pyntende grafisk design til dit vasketøj

En vasketøjspose med et grafisk motiv vil både pynte og give liv til dit badeværelse. Hvis badeværelset er udstyret med kroge, kan posen med fordel hænges op, og dermed ikke optage gulvplads.

LS0120, House Doctor.

Elegant og praktisk

© Aquanova

Elegant og praktisk vasketøjskurv

En vasketøjskurv kan være både praktisk og elegant at se på. Med sit enkle udtryk kan denne vasketøjskurv fra Aquanova med fordel stå fremme. Med den aftagelige pose, er vasketøjet nemt at transportere til og fra vaskemaskinen.

Dali, Aquanova.

Stilren sortering

© Vipp

Stilren sortering af dit vasketøj

Med sit stilrene look vil denne vasketøjskurv fra Vipp pynte på dit badeværtelse. Inderposen kan vaskes i vaskemaskinen, og er videre opdelt i to sektioner, så det er let at sortere dit vasketøj.

Vipp441, 3499 kr., Vipp.

Relaterede Artikler