13 fantastiske pools, vi drømmer om at svømme i

Fra pools med spektakulære udsigter til svømning ved siden af vilde dyr. Drøm dig væk i galleriet her, hvor vi har fundet nogle af verdens mest fantastiske pools.

Marina Bay Sands, Singapore
© marinabaysands.com

Dette hotel er designet af den kendte arkitekt Moshe Safdie og har en af de største tagterasse-pools i verden. Hotellet Marina Bay Sands i Singapore tilbyder således også den bedste udsigt.

Laucala Island Resort, Fiji
© laucala.com

Denne tropiske oase, som er en privat ø ejet af Red Bull grundlæggeren Dietrich Mateschitz, tilbyder en lang pool, hvor man kan lege havfrue hele dagen lang.

Four Seasons Safari Lodge, Tanzania
© fourseasons.com

Four Seasons Safari Lodge i Tanzanias Serengeti National Park kan gæster komme helt tæt på det vilde dyreliv og sletterne udenfor – helt uden at forlade poolen.

Blue Lagoon, Island
© iStock: Stubbrockr

Denne termiske spa-pool er en populær destination på Island, hvilket skyldes dens opvarmede vand fyldt med mineraler, der er godt for huden.

Bondi Icebergs Club, Australien
© iStock: Andrey Moisseyev

Poolen hos Bondi Icebergs Club i Australien har formentlig oversvømmet dine sociale medier med sin fantastiske havudsigt. Dette sted er absolut på vores to do-liste, hvis vi nogensinde besøger Australien.

Hotel Villa Honegg, Schweiz
© villa-honegg.ch

Hotel Villa Honegg i Schweiz har en fantastisk pool, hvor gæsterne kan få ro i sjælen og nyde udsigten til bjergene og Luzern-søen.

Oberoi Hotel Udaivilas, Indien
© oberoihotels.com

Dette luksuriøse feriested, som er dekoreret med majestætiske kupler og korridorer, er beliggende på bredden af ​​Lake Pichola i Indien. Hotellet er hjemsted til en spektakulær pool, som er egnet til konger og dronninger.

San Alfonso del Mar, Chile
© sanalfonso.cl

San Alfonso Del Mar-resortet har verdens største swimmingpool, som har en størrelse på 10 fodboldbaner. Den får uden tvivl almindelige pools på andre hoteller til at blegne.

Læs mere om den spektakulære pool her.

Perivolas Hotel, Grækenland
© perivolas.gr

Udsigten fås ikke bedre end fra Perivolas hotelpool på Grækenlands populære ferieø Santorini. Hotellet, som ligger i den lille by Imerovigli. giver også de bedste betingelser for at udforske øen udenfor hotellet.

London Sky Pool, England
© today.com

Denne pool med glasbund er fantastisk - også selvom, at den ikke er bygget endnu. Den tårner sig 10 etager over jorden og fungerer som en bro mellem de to bygninger.

Hanging Gardens of Bali, Bali
© hanginggardensofbali.com

Hanging Gardens of Bali kan gæsterne nyde den fantastiske udsigt over regnskoven fra den skønne pool på to niveauer.

The One&Only Reethi Rah, Maldiverne
© oneandonlyresorts.com

På dette resort i Maldiverne kan man opleve luksus i verdensklasse. Fra hotellets unikke pool, som næsten går i ét med havet, kan stilheden og bruset fra det indiske oecean nydes.

Spa House, Sydafrika
© worldofarchi.com

Denne moderne villa af træ og glas i Cape Town har en lækker, privat pool med en smuk udsigt over dalen. Vi ville ikke have noget imod, at komme hjem til dette!