12 fund der gør hjemmet klar til efteråret

Lad dig inspirere af varme farver, bløde teksturer og skarpe detaljer, når hjemmet skal gøres klar til efteråret.

I takt med, at det bliver koldere i luften, og bladene får røde og gule nuancer, bliver man naturligt draget mod varmen og kvalitetstid indendøre. Derfor har vi samlet 12 musthaves til at velkomme efteråret i hjemmet.

lænestol andtradition lille petra
© &tradition

Lille Petra VB1

Med de mørke egetræsben og det plyssede betræk er Viggo Boesens Lille Petra nærmest indbegrebet af hygge. Stolen har en lav profil, der gør, at den står ubesværet i rummet.

Lille Petra VB1, Viggo Boesen, &tradition

skål specktrum super nova mørkeblå
© Specktrum

Super Nova

De unikke Super Nova-skåle giver et farverigt og luksuriøst pift til spisebordet. Hver skål har et unikt mønster grundet den sarte glaze, hvilket giver et fint liv til skålen.

Findes i flere farver, 149 kr., Specktrum

yak stol armlæn fdb møbler træstol
© FDB Møbler

Yak stol

Stolen har et klassisk udtryk med de drejede ben, men samtidig giver stoleryggens formspændte træplade en nutidig og moderne stil.

Yak, Tom Stepp, FDB Møbler

duftpinde skog skandinavisk
© SKANDINAVISK

SKOG Diffuser

Diffuseren spreder en duft af morgendug, fyrretræsnåle og skovliljer, der på en og samme tid er dyb og maskulin, men samtidig let og frisk.

SKOG diffuser, 399 kr., Skandinavisk

enfold kommode grøn muuto
© Muuto

Enfold Sideboard

Den lave skænk kombinerer varme og kolde materialer, der giver et helt unikt udtryk. Det industrielle fra det lakerede stål bliver fint brudt af det varme og naturlige fra egetræet.

Enfold Sideboard, Thomas Bentzen, Muuto

made by hand petite machine bordlampe grøn guld
© Made by Hand

Petite Machine

Den simple lampe leger med dynamikken mellem de to plader, der giver en form for legesyg bevægelse i rummet. Samtidig bliver det livlige aspekt perfekt afstemt af de skarpe vinkler og enkle farver.

Findes i flere farver, Petite Machine, Made by Hand

tæppe uld ferm living tern
© Ferm Living

Checked Wool Blanket

Tæppet er vævet i en speciel blanding af bomuld og uld, der giver et fantastisk varmt og luftigt tæppe. Det er absolut perfekt til en hyggelig aften på sofaen!

Checked Wool Blanket, 1.199 kr., Ferm Living

puf frynser lyserød nordal
© Nordal

Puf i fløjl og frynser

Den sarte puf er ikke blot funktionel som en ekstra stol, men den er også utrolig dekorativ. Det lyserøde fløjl og de mørklilla frynser giver et dekadent og nærmest dramatisk udtryk, der i den grad skiller sig ud.

Rund puf, 2.895 kr., Nordal

skammel læder puf puik bokk
© Puik

Bokk

Det rå læder og de stilistiske ben er inspireret af bukkene fra barndommens gymnastiktimer, mens de geometriske former bringer skamlen tilbage til nutiden.

Bokk, €300, Puik

sofabord marmor guld design by us
© Design by Us

This is Art

Som navnet antyder er sofabordet fra Design by Us ikke blot et sofabord. Nej, det er intet mindre end et kunstværk. Det guldfarvede stel og marmorpladen giver voldsomme 70'er referencer, og bordet er både alt for meget og helt tilpas.

Findes i flere farver, This is Art, 9.900 kr., Design by Us

broste sofa grøn grape leaf
© Broste Copenhagen

Sofa Wind

Sofaen ser let og elegant ud i rummet omend solidt plantet på mørkbajdsede egetræsben. Velourbetrækket i den mosgrønne farve har en lettere glans, der leder tankerne mod de dekadente 20'ere.

Findes i flere farver, Wind, Broste Copenhagen

lampe pendant loftlampe Frandsen Grace
© Frandsen

Grace Pendant

Lampens skæve form giver et sjovt tvist til en klassiker. Samtidig er den sarte røgfarve en sikker vinder til de mørkere dage.

Grace Pendant, Frandsen