Trend på Instagram: Sådan skal du indrette dit uderum

Få inspiration til den nye trend på terrassen og altanen her.

Set på Instagram

På Instagram vælter det med skønne, forårsklar terrasser og altaner, som er indrettet med siv og græsser.

Udover at den nye trend i den grad pifter dit uderum op, er siv og græsser faktisk også rigtig praktiske, da de kan fungere som en dekorativ form for afskærmning.

Siv og græsser som afskærmning

Afskærm din terrasse med dekorative siv og græsser, og kombiner dem eventuelt med andre grønne planter for et mere varieret udtryk, som man har gjort det på denne terrasse.

De fine siv og græsser er en rigtig flot måde at afskærme terrassen på og er, i modsætning til en normal hæk, meget mere livlig i vinden, hvilket skaber en hyggelig stemning, når man sidder på terrassen.

Bede med siv og græsser

Plant forskellige siv og græsser i dine bede på terrassen og tilføj eventuelt farverige blomster eller grønne planter, som man har gjort det her.

Bedene er gode til at bryde terrassen op i mindre kroge, og lader du sivene vokse sig høje, kan de samtidig fungere som afskærmning.

Pampasgræs som et dekorativt element

Brug det smukke pampasgræs som et dekorativt element til dit uderum, som man har formået at gøre på denne terrasse. Græssets varme, neutrale farve og dets lette udtryk giver noget hygge og liv til terrassen og står fantastisk smukt i aftensolen.

Indram dine stier

Her har man lavet store bede langs en sti i haven og blandt andet ladet høje siv og græsser indramme stien.

Det fungerer rigtig godt at lade sivene og græsserne vokse vildt med andre høje planter, og på den måde skabe et naturligt udtryk inspireret af de snørklede sandstier, som fører ned til de danske strande.

Skab et vildt og råt udtryk

På denne terrasse har man formået at skabe et råt og naturligt look med de vildtvoksende siv og græsser i den rustikke ramme. De vilde siv og græsser bidrager til liv på terrassen - både på gråvejrsdage og solskinsdage.

Lad dig inspirere af de danske strande

Indram din terrasse med et smukt bed fyldt med høje siv og græsser og alverdens smukke blomster i varme farver, som man har gjort på denne terrasse.

De mange forskellige, høje bevoksninger danner et naturligt look, som minder om de smukke klitter ved de danske strande. Samtidig skaber man med et højt bed som dette en naturlig lækrog på terrassen, som man kan nyde hele dagen lang.