Sådan får du en skøn sommer på terrassen

Sommeren er over Danmark og livet leves på terrassen. Er din terrasse klar til en ny sommer? Vi guider dig til sommerens mest indbydende terrasse her.

I læ fra den værste vind og med et koldt glas i hånden, kan du fra terrassen nyde sommerens gang og solens lune stråler. Om sommeren bliver terrassen forvandlet til hjemmets samlingspunkt, hvor husets funktioner flytter med.

Som indbudt i haven skal terrassen være indbydende, men samtidig praktisk og anvendelig. Med få elementer, kan du nemt skabe dit eget refugium.

Planter, planter og flere planter

På terrassen hører sig planter til - og jo flere, desto bedre. Med få trin ned til haven, skal du skabe et smukt miljø på terrassen, som indbyder og forener have med hus.

Ved at mikse forskellige planter i alskens sorter og størrelser, kan du skabe smukke, finurlige og skulpturelle arrangementer. Stil dine krukker med planter i terrassens stille hjørne og/eller ved terrassedøren. På den måde kan du skabe ro og harmoni.

© Bergs Potter

Krukker fra Bergs Potter. Find din lokale forhandler her.

Hvilerum er frirum

Når Danmark bliver forskønnet med solens tilstedeværelse, skal det udnyttes på terrassen. Forkæl dig selv og indret et personligt spot, hvor der er plads til eftertænksomhed.

En lækker solseng er sagen, men husk komforten i form af bløde puder og lette plaider. Med et lille frirum, vil du bruge din terrasse oftere - og herfra vil du kunne nyde havens gang.

© Broste Copenhagen
Solseng i naturmateriale.

Måler 67 x 94 x 92 cm og koster 1.779 kr.

Assorteret puder og plaider fra 150 kr.

Broste Copenhagen

Inddrag sommerens smukke nuancer

Allerede i den tidlige sommer er haven smuk og farverig. Inddrag havens farver og nuancer, når du skal indrette. Farver giver terrassen liv og sjæl. Og indbyder du til selskab og hyggelige timer, kan du lade borddækningen være inspireret af sommerens og havens farver. Som en ekstra detalje, kan du plukke dugfriske blomster.

© Rice

Assorteret produkter fra 55 kr. / Rice

Ryk det sociale liv udenfor

Når dagen går på hæld, er det fantastisk at have et sted, hvor man kan dykke ned og blive omfavnet af bløde loungemøbler. Her kan man bruge uendelige mange, gode timer og når sommeren er slut, vil du sukke langt efter timerne herfra.

© Trimm Copenhagen

Daybed sækkepude til 4.999 kr.

Måler: 70 x 180 x 40 cm og fås i fire forskellige farver /v Trimm Copenhagen

Put dig i bløde tæpper

Når solen dykker og temperaturen falder, er det skønt at nyde stilheden, omsluttet af lækre tæpper. Når duggen falder, behøver du ikke at bekymre dig, for terrassen er indrettet til heldagsbrug og den kølige vind, vil kun føles rar.

På enhver terrasse hører sig skønne og komfortable puder og tæpper.

© Skargaarden
Haverdal Plaid fra Skargaarden/KAAS Outdoor Living. Designet af Martin dos Santos til 1.750,00 kr. Tæppet måler 135 x 185 cm og er fremstillet i 100% ren uld. / Skargaarden

Snobrød og romantiske timer

Bålfadet har de seneste år været terrassens største must-have og tendensen fortsætter ufortrødent. Bålfadet er blevet den moderne varmekilde, som både er hyggelig, anvendelig og særdeles romantisk.

© Skagerak/Trip Trap
Ignis Firebowl fra Skagerak er lavet af cortenstål og måler: 40 x 75 cm

Bålfadet koster 2.195,00 kr. / Skagerak

Naturlige materialer til de naturlige omgivelser

Med bambus, rattan, træ og naturflet kan du indrette din terrasse med naturens egne råvarer. De naturlige og rå materialer vil stå smukt og naturligt på terrassen, og i løbet af kort tid, vil de få en flot og misundelsesværdig patinering.

Miks de forskellige materialer og få et fedt sammenspil, som harmonerer naturligt med hinanden og haven.

© Madam Stoltz
Assorteret produkter fra 259 kr. /Madam Stoltz