Få nyt liv på terrassen for under 1000 kr.

Kom an, sommer! Få 9 skønne designfund, der giver terrassen, haven eller altanen ny stemning for under 1000 kr.

HAY
© HAY

En van(d)vittig hyggelig og praktisk terrasse

En vandkande er praktisk at have i sit uderum, og med denne nyhed fra HAY vil kanden også bidrage flot til indretningen. Den smukke vandkande kan også fås i hvid.

Watering can, fra 199 kr., HAY.

House Doctor
© House Doctor

Skab dit personlige lyspunkt på terrassen

Skab en hyggelig stemning på din terrasse eller altan med lidt levende lys. I det fine kurveflet står denne lanterne fra House Doctor rigtig flot udenfor.

House Doctor Lanterne Knots Mørkebrun Stor., 300 kr., House Doctor, forhandles hos Luxo Living.

RIG-TIG
© RIG-TIG

Selvvandede urtepotteskjuler

Denne urtepotteskjuler fra RIG-TIG vil ikke kun pynte din terrasse, men kan også forlænge levetiden på dine krydderurter. På samme tid hjælper den med at holde jorden fugtig, da det er en selvvandingskrukke.

Grow-it urtepotteskjuler, 174,95 kr., RIG-TIG.

© Ferm Living

Dybde og liv på terrassen

Skab dimensioner på din terrasse med denne hævet potte. Med sine lige linjer og industrielle overflader, kan du lade denne potte fra Ferm Living skabe et smukt og klassisk indretningselement. Den fås også i andre størrelser og farver.

Bau Pot - Black - Large, 499 kr., Ferm Living.

IKEA
© IKEA

Slap af og tag et hvil

Denne fine havetaburet er, med sine bløde, harmoniske former og flettet sæde, komfortabel at sidde på. Den er praktisk og perfekt, når du mangler en ekstra siddeplads på terrassen eller altanen.

Stackholmen, 199 kr., IKEA.

Kähler
© Kähler

Sæt dit personlige præg og giv din terrasse liv

Vaser og urtepotteskjulere kan man sjældent få nok af. På altanen eller terrassen kan man med fordel indrette med forskellige urtepotter, og dermed bryde lidt med den minimalistiske rene stil. Men denne skjuler fra Kähler, som er designet af Stine Goya, pynter også flot for sig selv.

Fiora Urtepotteskjuler, 899,95 kr., Kähler.

Eva Solo
© Eva Solo

Lad solen oplyse din terrasse - også når det bliver mørkt

Få glæde af sollyset på din terrasse eller altan med denne smukke solcellelampe fra Eva Solo. Lampen er 100% soldrevet og benyttes helt uden brug af ledning.

Sunlight Bell Large, 799.95 kr., Eva Solo.

IKEA
© IKEA

Klap ud, klap sammen, klap i

Det er altid rart med lidt forandring på terrassen eller altanen. Og et nyt møbel skaber i den grad forandring. Denne fine havestol fra IKEA er praktisk, da ryglænet kan indstilles i fem forskellige positioner samt er nem at klappe sammen og sætte væk.

Äpplarö, 350 kr., IKEA.

Skagerak
© Skagerak

Oplev olielampens magi på din terrasse

Lad denne fine olielampe fra Skagerak sprede et smukt lys på din terrasse eller altan. Glasset beskytter flammen mod vind og vejr og kan let tages ud og renses.

Bollard Oil Lamp, 995 kr., Skagerak.