Få nyt liv på terrassen for under 1000 kr.

Kom an, sommer! Få 9 skønne designfund, der giver terrassen, haven eller altanen ny stemning for under 1000 kr.

Udendørs lanterne

© House Doctor

Skab en hyggelig stemning på din terrasse eller altan med lidt levende lys. I det fine kurveflet står denne lanterne fra House Doctor rigtig flot udenfor.

D: 33 cm., H: 26 cm., 265,00 kr., House Doctor.

Minimalistisk design

© Ferm Living

Udnyt alle kvadratmeterne inde som ude. Med disse fine vægkasser fra Ferm Living har du mulighed for at hænge dine grønne planter på væggen, og dermed give dit uderum dimension.

D: 14,6 cm., B: 15,6 cm., H: 15,6 cm., 399,00 kr., Ferm Living.

En selvvandende urtehave

© Umbra

Hvordan lyder det med en urtehave, som passer sig selv? Med et integreret vandfald er det muligt for planten selv, at suge den mængde vand den har brug for – uden at blive overvandet.

H: 34,5 cm., B: 34,5 cam., D: 15 cm., 399,00 kr. (vejl.), Umbra.

Hynder fra HAY

© HAY

I denne tid er det rart med lidt forandring udenfor, men nye havemøbler kan til tider være lidt for uoverskuelige at købe. Derfor er det en god idé, at begynde med at udskifte hynderne i stedet. Disse olivengrønne hynder vil med sikkerhed give dit cafésæt et helt nyt look.

Hynder, fra 299,00 kr., Hay.

Elegant design

© Kähler

Vaser og urtepotteskjulere kan man sjældent få nok af. På altanen eller terrassen kan man med fordel indrette med forskellige urtepotter, og dermed bryde lidt med den minimalistiske rene stil. Men denne skjuler fra Kähler pynter også flot for sig selv.

499,95 kr., Kähler.

En kande med vand

© AYTM

En vandkande er praktisk at have i sit uderum, og med denne nyhed fra AYTM vil kanden også bidrage flot til indretningen. Designets rene linjer og bløde former lader kanden stå flot i sig selv.

Vandkanden findes i guld og sølv, L: 38,5 cm., B: 12 cm., H: 16,5 cm., 799,00 kr., AYTM.

Hængende planter

© Eva Solo

Skab spændende dimensioner på terrassen, eller udnyt pladsen på din lille altan med disse svævende urtepotter fra Eva Solo. Potten findes i to smukke diskrete nuancer, som lader planten få al opmærksomheden.

Diameter: 15 cm., H: 16 cm., 299,95 kr., Eva Solo.

Havemøbler, havekrukke, plaider, tæpper og puder til haven, terrassen eller altanen eva solo

© Menu

Fra Menu finder vi disse fine opsatser, som passer til forskelligt tilbehør; blandt andet en urtepotteskjuler, eller olielampen som ses på billedet.

Olielampen findes til 299,95 kr.,

Opsatsen findes i tre forskellige størrelser, fra 299,95 kr., Menu.

Relaterede Artikler