Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

14 stringente møbler til terrassen

Trænger haven og terrassen til nye havemøbler? Se med i galleriet her, hvor vi har fundet 14 smukke og stringente møbler til terrassen.

Jaime Hayons genkendelige dna er tydelig i den skulpturelle Showtime-sofa fra BD Barcelona Design. Plast, højglans lak og læder i fræk forening. Denne variant egner sig bedst under tag. Pris 53.900 kr., interstudio.dk.

Honoré-serien fra Serax emmer af sommer med sit jernstel og hvide hynder. Pris fra 4480 kr. hos designdelicatessen.dk.

Helt i tidens ånd kan man nu indrette sig med en udendørs bar. Cane-line lancerer serien Cut i let aluminium, der udover denne barstol rummer et barbord. Fås i sort og hvid. Pris 1999 kr. på cane-line.dk.

En enkel cylinderform placeret på en aluminiumsfod er den basale idé bag Cane-lines nye udendørslampe Drum. Pris 1499 kr. hos cane-line.dk.

Inspirationen er kinesisk, og producenten en af de bedste spanske af slagsen. Bag designet af Jian2-lænestolen for Gandiablasco står Neri & Hu, 12.180 kr. hos antondam.dk.

Minimalistiske materialer som cement og beton har længe været i spil i indretningen. Nu er tendensen rykket ud i det fri. Bauhaus følger op med loungesættet Valdemar i fibercement, blødt op af hynder og puder til 14.999 kr. hos bauhaus.dk.

Formerne er buttede – deraf navnet Fat Sofa. Designet er af Patricia Urquiola for B&B Italia, fra 54.220 kr., 3falke.dk.

Danske Sika lancerer i år et helt nyt materiale, som de kalder alu-rattan, kendetegnet ved et stel i kraftigt aluminium monteret med en massiv vejrbestandig fiber. Et af de første produkter er Fox-stolen, som fås i mint, blå og lilla til 4995 kr. hos sika-design.com.

Tango er en serie organisk formede havemøbler fra tyske Dedon, designet af Richard Frinier. De er flettede i et fint sildebensmønster og fås i farverne bronze og basalt. Her en komfortabel solseng. Priser fra 24.500 kr. hos sibast.com.

Den industrielle Gras-lampe i en udendørs version i størrelse XL passer perfekt til det enkle hus. Lampen, der er skabt af Bernard Albin Gras i 1922, er fremstillet af stål, silikone og glas og tåler at opholde sig udendørs. Pris 7450 kr., roomstore.dk.

Mesh-kollektionen fra Kettal er en samling lette, luftige udendørsmøbler, som kan sættes sammen i matchende univers. Fra 5530 kr. for det mindste bord hos jacobsenplus.dk.

Et andet aktuelt tema i udendørsindretningen er det grafiske. Et eksempel på det er designeren Stefan Diez’ ekspressive Yard-sæt fra Emu, bestående af sofa, stol og bord i aluminium og sorte elastikbånd. Fås i flere farver. Pris fra 2400 kr. hos ambientedirect.com.

Udendørs belysning har antaget en anden karakter. Det dokumenteres af Bottle-lampekollektionen fra svenske Zero. Fås som pendel eller som bord/gulvlampe. Hvid akryl med håndtag i aluminium. Pris 3999 kr. for gulvmodellen hos kapitel2.com.

Orlando-udendørsmadras fra danske Skriver Collection er praktisk i en håndevending. Kollektionen består af hynder, puffer og puder i et vejrbestandigt materiale, som ikke falmer. Fås i tre farver. Pris for madras er 950 kr., og puder fra 449 kr. hos skrivercollection.dk.

Håndplukket til dig