14 stringente møbler til terrassen

Trænger haven og terrassen til nye havemøbler? Se med i galleriet her, hvor vi har fundet 14 smukke og stringente møbler til terrassen.

Jaime Hayons genkendelige dna er tydelig i den skulpturelle Showtime-sofa fra BD Barcelona Design. Plast, højglans lak og læder i fræk forening. Denne variant egner sig bedst under tag. Pris 53.900 kr., interstudio.dk.

Honoré-serien fra Serax emmer af sommer med sit jernstel og hvide hynder. Pris fra 4480 kr. hos designdelicatessen.dk.

Helt i tidens ånd kan man nu indrette sig med en udendørs bar. Cane-line lancerer serien Cut i let aluminium, der udover denne barstol rummer et barbord. Fås i sort og hvid. Pris 1999 kr. på cane-line.dk.

En enkel cylinderform placeret på en aluminiumsfod er den basale idé bag Cane-lines nye udendørslampe Drum. Pris 1499 kr. hos cane-line.dk.

Inspirationen er kinesisk, og producenten en af de bedste spanske af slagsen. Bag designet af Jian2-lænestolen for Gandiablasco står Neri & Hu, 12.180 kr. hos antondam.dk.

Minimalistiske materialer som cement og beton har længe været i spil i indretningen. Nu er tendensen rykket ud i det fri. Bauhaus følger op med loungesættet Valdemar i fibercement, blødt op af hynder og puder til 14.999 kr. hos bauhaus.dk.

Formerne er buttede – deraf navnet Fat Sofa. Designet er af Patricia Urquiola for B&B Italia, fra 54.220 kr., 3falke.dk.

Danske Sika lancerer i år et helt nyt materiale, som de kalder alu-rattan, kendetegnet ved et stel i kraftigt aluminium monteret med en massiv vejrbestandig fiber. Et af de første produkter er Fox-stolen, som fås i mint, blå og lilla til 4995 kr. hos sika-design.com.

Tango er en serie organisk formede havemøbler fra tyske Dedon, designet af Richard Frinier. De er flettede i et fint sildebensmønster og fås i farverne bronze og basalt. Her en komfortabel solseng. Priser fra 24.500 kr. hos sibast.com.

Den industrielle Gras-lampe i en udendørs version i størrelse XL passer perfekt til det enkle hus. Lampen, der er skabt af Bernard Albin Gras i 1922, er fremstillet af stål, silikone og glas og tåler at opholde sig udendørs. Pris 7450 kr., roomstore.dk.

Mesh-kollektionen fra Kettal er en samling lette, luftige udendørsmøbler, som kan sættes sammen i matchende univers. Fra 5530 kr. for det mindste bord hos jacobsenplus.dk.

Et andet aktuelt tema i udendørsindretningen er det grafiske. Et eksempel på det er designeren Stefan Diez’ ekspressive Yard-sæt fra Emu, bestående af sofa, stol og bord i aluminium og sorte elastikbånd. Fås i flere farver. Pris fra 2400 kr. hos ambientedirect.com.

Udendørs belysning har antaget en anden karakter. Det dokumenteres af Bottle-lampekollektionen fra svenske Zero. Fås som pendel eller som bord/gulvlampe. Hvid akryl med håndtag i aluminium. Pris 3999 kr. for gulvmodellen hos kapitel2.com.

Orlando-udendørsmadras fra danske Skriver Collection er praktisk i en håndevending. Kollektionen består af hynder, puffer og puder i et vejrbestandigt materiale, som ikke falmer. Fås i tre farver. Pris for madras er 950 kr., og puder fra 449 kr. hos skrivercollection.dk.