© klmdesign.dk & fireplaceproducts.co.uk

Tag sommerens måltider til et nyt niveau

Mange af sommerens måltider tilberedes på grillen i haven. En grill fungerer fint, men ønsker du at tage det skridtet videre, kan et udekøkken eller en udendørs pizzaovn være noget for dig.

Gas- og kulgrillen bliver flittigt brugt, så snart vejret tillader det. Setuppet med grillen fungerer fint, men drømmer du også om at tage det skridtet videre?

Du kender scenariet... Du står inde i køkkenet og forbereder aftnens grillmåltid; skræller kartofler, snitter salat, laver marinader og dressinger. Bagefter slæber du det hele ud til havegrillen, hvor grillmesteren går igang med at tilberede måltidet.

Kunne du i stedet forestille dig at forberede HELE måltidet udenfor, så du kan nyde vejret og dine gæster? Tænk at have et sted i haven, hvor du kan tilberede maden nøjagtigt som indenfor, og hvor der er plads til både køkkengrej, råvarer og service...

Hvis bare man var den heldige ejer af et udekøkken eller pizzaovn som disse 10.

LÆS OGSÅ: Sådan bygger du verdens nemmeste pizzaovn.

Et udekøkken behøver hverken være svært at lave eller dyrt at anskaffe. Når du realiserer drømmen om et udekøkken, er der en række praktiske ting, du bør overveje.