Hvorfor nøjes med det sædvanlige havegrej?

Haveslanger, vandkander og graveredskaber. Havegrej er funktionelt, men det er ikke kønt at have liggende fremme, når du lige har toptunet haven til en lækker udesæson. Det har Garden Glory gjort noget ved!

Miss Garden Glory, Linda Brattlöf, fik ideen til brandet, da hun flyttede i sit første hus på den svenske vestkyst. Hun elskede huset! Det var charmerende og indbydende – og det havde en dejlig terrasse og en fantastisk have. Et helt vidunderligt udemiljø. "Men så opdagede jeg den kedelige, grønne haveslange med orange samlinger og rustne vægbeslag, der bare skreg: 'grim, grim, grim'! Vi besluttede os for at købe huset på én betingelse: Haveslangen måtte finde et nyt hjem. Mit forslag: skraldespanden ... Jeg satte mig for at købe en ny slange."

Linda ledte overalt efter en flottere haveslange. En hvid haveslange ville matche godt til huset, men hun gav næsten op. Hun fandt kun de samme kedelige grønne slanger med grimme vægbeslag, men hun kunne ikke slippe tanken om en hvid haveslange. Efterhånden fandt hun ud af, at stilfulde haveslanger simpelthen ikke eksisterede. Derfor besluttede hun at producere den selv. Det blev starten på Garden Glory og missionen om at designe luksuriøse alternativer til det almindelige havegrej – for hvorfor nøjes med det sædvanlige?

Og den hvide haveslange? Den kan du blandt andet købe lige her hos Cahetu.

Du kan for eksempel også købe en haveslange i guld, en diamantformet haveskovl i lækre farver eller en fed vandkande i jade fra brandet.