© Haveselskabet

Danmarks første havefestival er åben for besøgende

Otte showhaver, masser af events og foredrag samt hjemmedyrket mad og drikke. Det er blot nogle af de ting, man kan opleve når Haveselskabet arrangerer Cph Garden – Danmarks første havefestival.

De fleste haveinteresserede har hørt om, og sikkert længtes efter, store internationale havefestivaller som fx Chelsea Flower Show. Men indtil nu, har det ikke været muligt at besøge lignende festivaller herhjemme.

Indtil nu, hvor Haveselskabet står bag Danmarks første, og dermed også største, havefestivel – Cph Garden. Det foregår i Valby Parken ved København, hvor en række af landets bedste havedesignere viser deres viden og kunne frem. Du kanlæse mere om, hvordan du finder og køber billetter Cph Garden, der løber frem til søndag 25. juni, på Haveselskabets hjemmeside.

Tre vinderhaver

Publikum kan opleve i alt otte showhaver, hvor fantasien har fået lov at blomstre frit. Haverne er komplette med små huse, bænke og bassiner, og ideerne er lige til at tage med hjem. På Cph Garden finder man også Scenen, Taleteltet og syv forskellige Værksteder med titlerne: "Spis og drik haven", "Dyrk haven", "Nørdehjørnet", "Prydhaven", "Kreahaven", "Jord i haven" og "Minihaven".

For at det hele ikke skal være sjov og ballade, bliver haverne vurderet i forskellige kategorier, og i alt tre haver har vundet priser for deres innovative tilgang til havedesign:

Bronze: Den blomstrende have
© Haveselskabet
Sølv: Den spiselige have
© Haveselskabet
Guld: Dream a little dream
© Haveselskabet