Ikea trådløs oplader til mobil smartphone
© Ikea

Trådløse opladere til din mobil fra Ikea, Sony og Wirelessly

Med trådløs opladning skal du blot lægge din mobil oven på en lille plade, hvorefter din mobil bliver ladet op. Vi har fundet tre trådløse opladere, som du kan overveje at købe.

Hvilken lille hverdagsluksus vil det ikke være, hvis du kunne undgå at bøvle med dit opladerkabel? Med trådløs mobilopladning skal du blot lægge din mobil oven på en lille plade, hvorefter din mobil bliver ladet op.

Men selvom det hedder "trådløs opladning", er det ikke en 100% trådløs løsning. For som det ser ud nu, skal den trådløse oplader være koblet til et strømstik. Men det skal din mobil jo ikke, og derfor kan det stadig være en god idé at have en trådløs oplader.

Understøtter din mobil trådløs opladning?

Det er dog ikke alle mobiler, der understøtter trådløs opladning (også kaldet Qi-opladning), men har du en iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X eller LG G6, har din mobil trådløs opladning. En del af Samsungs Galaxy-modeller understøtter også trådløs opladning, blandt andet Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S7.

Trådløs oplader til mobilen fra Ikea

Ikea har lavet en trådløs oplader, hvor der er plads til tre mobiler på samme tid på opladermodulet. Der er faktisk endnu en plads, men så skal du have tilknyttet et USB-stik til din mobil.

Hvis din mobil understøtter trådløs opladning, kan du bare lægge mobilen på opladermodulet. Hvis den ikke gør, kan du montere Ikeas trådløse opladercover "Vitahult" på din mobil. Den sælges separat, men er ikke kompatibel med alle smartphones.

Den trådløse oplader fra Ikea koster 499 kr. Du kan læse mere om den her.

Trådløs oplader til mobilen fra Ikea
© Ikea

Trådløs oplader til mobilen fra Sony

Foretrækker du et design i sort, kan du vælge Sonys trådløse oplader. Der er plads til én mobil på modulet ad gangen. Når din mobil er ladet helt op, lyser et lille LED-lys op.

Den trådløse oplader fra Sony er set til 309 kr. Du kan læse mere om den her.

Sony trådløs oplader til mobil smartphone
© Sony

Trådløs oplader til mobilen fra WireLessly

Vil du have en lille, trådløs oplader, kan du vælge denne fra WireLessly. Her er der også plads til én mobil på modulet ad gangen.

Opladeren er lavet af mørk bambus og kommer i et minimalistisk design.

Den trådløse oplader fra WireLessly koster 199 kr. Du kan læse mere om den her.

Wirelessly trådløs oplader til mobil smartphone
© Wirelessly