Smarthjem: 7 flotte fund

En kærlighedsaffære fra B&O, en flot røgalarm og en lampe med mobiloplader. Vi giver dig 7 flotte og smarte fund til dig og dit hjem i galleriet her.

Jubilæumsudgaver
B&O har 90-års-jubilæum i år, og det fejres bl.a. med Love Affair Collection, som er seks produkter, der er tilført elementer i Rose Golden-metal. Her er det Beovision 11 på 46", der har fået tilført varme og ekstra skønhed. 50.395 kr., B&O.

Elegant røgalarm
En røgalarm behøver ikke være en grim, hvid kasse. Det beviser finske Jalo Helsinki med røgalarmen Kupu, der måler 13,6 x 13,6 x 4,3 cm og har en overflade i krom. Fås også med en tekstiloverflade i flere farver. Fra 249 kr., Witt A/S.

Retro-radio
Der var engang, hvor alle talte om transistorradioer. Det er længe siden, men designet fra de tidlige bærbare radioer lever videre - fx i Philips AE 5020, der er optimeret til det nye format DAB+. 599 kr., Philips.

Styr på baby
IHealth Baby er en trådløs babyalarm med kamera og tovejskommunikation, så du kan se og høre dit barn, men også tale til det. Betjenes med iPod eller iPhone. 1499 kr., Elgiganten.

Trådløs opladning
Ikea mener, at fremtiden for mobil-opladning er trådløs, og har derfor lanceret en række produkter med såkaldt QI-opladning. Man lægger sin telefonen på krydset på fx lampen Riggad på billedet, og så lader den op. Det dur dog kun til visse Android- og Windowstelefoner. 499 kr., Ikea.

Ur i træ
Det danske designkollektiv Sandenholt står bag en serie armbåndsure i træ. Urværket er dog et helt traditionelt kvarts-urværk bygget med tandhjul og fjedre i metal. Udgaven på billedet er i egetræ med en rem i læder. 999 kr., Sandenholt.

Stå op med stil
Vækkeuret Tumbler er designet af Norm Architects for Menu. H 10 x diam. 8 cm, fås i sort, grøn og hvid, 599 kr., Menu.