Sådan skaber du en personlig billedvæg med overraskende blikfang

Skab et snert af galleri derhjemme, og pynt dine vægge med billeder og elementer, der skaber blikfang på en helt unik måde.

En smuk og harmonisk billedvæg kan give din indretning en ekstra dimension og samtidig fremhæve din personlige stil. Men det er ikke kun billeder, du kan bruge til at skabe en flot en af slagsen – med et mix af motiver, spejle, figurer og endda med dit fjernsyn, kan du skabe et dynamisk blikfang i indretningen. Vi giver dig her tre tips til, hvordan du giver din billedvæg et strømlinet og personligt udtryk.

1. Skab ro med et monotont udtryk

© Samsung

Er du bange for, at din billedvæg bliver for rodet eller uorganiseret i din indretning, kan du nemt sørge for et strømlinet udtryk, der skaber ro for øjnene og sindet ved at holde den i én eller kun få toner. På den måde kan du frit lege rundt med forskellige rammer, motiver og elementer som små figurer og spejle og samtidig sikre et rent udtryk.

Din billedvæg er også den oplagte måde at kamuflere dit fjernsyn på, så det blender ind i din indretning. Det kan du gøre med Samsungs The Frame, der tilmed bidrager til billedvæggen med funktionen Artmode – med et medlemsskab til Art Store* med over 1.200 værker, får du mulighed for at vise kunst og dynamiske motiver, når ikke fjernsynet bliver brugt.

2. Leg med forskellige materialer

© Samsung

Er det monotone look lidt for enkelt for dig, der er vild med mange farver og mønstre, kan du skabe et spændende og legende udtryk ved at mikse materialer og farver på kryds og tværs - om så det er på motiver eller væghængte skulpturer. Gør det eventuelt mere strømlinet ved at holde dig til en afgrænset farvepalet på motiver eller rammer.

Lige netop rammer er noget af det, der gør The Frame unik. Fjernsynet er nemlig designet til at ligne en billedramme, som du kender det fra et galleri. Derfor kan du vælge mellem flere forskellige rammer i alt fra mørkt og lyst træ til dyb rød og mat sort, så du kan få den ramme, der passer allerbedst til din personlige billedvæg.

3. Gå den modsatte retning med en anti-billedvæg

© Samsung

Er du ikke til en overfyldt væg med mange billeder og objekter, kan du holde dig til den klassiske form, og bare udvælge et enkelt billede eller element, der kan få hele opmærksomheden som den eneste stjerne i rummet. For eksempelvis i dit soveværelse, hvor et roligt og enkelt udtryk som oftes er at foretrække.

Det kan alligevel være meget rart med muligheden for at falde i søvn eller vågne op til noget underholdning. Med The Frame får du både et fjernsyn og en elegant billedramme i et strømlinet design, hvor du med funktionen Artmode kan få adgang til en udsøgt kunstsamling. Er du ikke til en stor skærm, inden du skal sove, fås The Frame nu også i en 32 tommers version, som passer perfekt til soveværelset.

Købet af The Frame ledsages af et tidsbegrænset, gratis medlemskab til Art Store, der giver dig adgang til digital kunst. Tilmelder dig fuldt medlemskab, får du ubegrænset adgang til kunstsamlinger og fotografier. Medlemskab kan betales årligt eller månedligt.