Revolutionerende nyhed inden for bæredygtig rengøring

Det nye produkt er et nytænkende og CO2 besparende alternativ til de klassiske, miljøbelastende rengøringsprodukter.

Badeværelse
© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Pres

En synder for miljøet

Forårsrengøringen venter lige om hjørnet, hvis ikke du allerede har taget hul på den. Men som de fleste er bekendt med, kan rengøringen være en synder for miljøet. De utallige mængder plast, som bruges til rengøringsemballagen, for ikke at tale om transporten af rengøringsprodukterne fra producent til dagligevarebutik er begge faktorer, som belaster miljøet.

Et bæredygtigt alternativ

Som en reaktion på dette lancerer BIOBAULA nu et bæredygtigt og CO2 besparende alternativ til den klassiske rengøringstradition. Nemlig veganske og 100% bionedbrydelige rengøringsmidler i tab-form.

Når ens rengøringsprodukt er opbrugt, opløser man blot en ny tab i samme flaske fyldt med vand fra hanen. Ved at samle de rengørende ingredienser i en koncentreret tab, reducerer man transportvægten med hele 95%, samtidig med at man kan genanvende den samme flaske igen og igen.

Alle produkterne fra BIOBAULA er ECOCERT certificerede og bærer derudover det nyere FLUSTIX certifikat, som er den første europæiske certificering, der garanterer produkter helt fri for mikroplast. Det bæredygtige brand er desuden vinder af “Best new product 2020” på messen BioFach.

BIOBAULA rengøringstabs
© BIOBAULA

Symbolet på rent havmiljø

“Baula” er det spanske ord for havskildpadde, som er et symbol på det havmiljø, vi sammen skal beskytte mod plastik såvel som skadelig kemi. Deraf kommer navnet BIOBAULA og for at understrege deres tilknytning til netop havskildpadden, har den bæredygtige virksomhed valgt at yde økonomisk støtte til et rednings- og rehabiliteringscenter for havskildpadder i Thailand.

BIOBAULAs sortiment består af 5 forskellige produkter: Universalrens, glasrens, badrens, gulvvask samt et starter-set, som indeholder 1 stk. glasrens tab, 1 stk. badrens tab og 1 stk. gulvvask tab. Produkterne kan købes på BIOPAULAs hjemmeside.