Nu kan du få høretelefoner lavet af gamle vinylplader

Danske AIAIAI lancerer nu i samarbejde med det legendariske, britiske pladeselskab Ninja Tune deres prisvindende høretelefoner i nye klæder.

Et fælles ønske om bæredygtighed og kreativitet

Med et fælles ønske om at fokusere på bæredygtighed og kreativitet har AIAIAI og Ninja Tune formået at integrere gamle vinylplader fra det velkendte pladeselskab i høretelefonernes højtalere.

– Det er et samarbejde, vi er stolte af, og det har været spændende at gå efter en kreativ løsning på et seriøst problem, siger Frederik Jørgensen, som er CO-founder i AIAIAI.

© AIAIAI x Ninja Tune

Et oplagt samarbejde

Hos AIAIAI har de fokus på innovative og bæredygtige løsninger i både produktdesign og materialevalg. At genbruge vinyler i deres produkt er derfor oplagt, da det udover at være bæredygtigt også er en innovativ løsning, som giver dem mulighed for at “lave et produkt af musik.”

Pladeselskabet Ninja Tune er grundlagt af Matt Black og Jonathan More, bedre kendt som duoen Coldcut, og er et af verdens førende uafhængige pladeselskaber. Også for dem er samarbejdet en oplagt mulighed:

– Vi har både kunnet integrere Ninja Tunes historie i designet og produktion af hvert eneste sæt høretelefoner – konceptuelt og fysisk. Vi håber, at dette samarbejde vil inspirere andre til, hvordan man med grønnere løsninger kan skabe innovative og spændende idéer, siger Joseph Durnan, som er Senior Designer hos Ninja Tune.

Høretelefonerne, TMA-2 Ninja Tune Edition, findes blot i 500 eksemplarer og koster 1.800 kr. Find dem her.