Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Libratone har åbnet deres første butik i Danmark

På en yderst eksklusiv adresse.

© Libratone

I hjertet af København

Libratone har netop slået dørene op til sin første butik i Danmark, på gågaden i hjertet af København.

Butikken skal fungere som et showroom for Libratones produkter, så kunderne har mulighed for at se, høre og opleve dem, inden de køber.

Bagerst i butikken er der indrettet et lydrum, hvor kunderne kan prøve produkterne og få en fornemmelse af, hvordan lyden er.

© Libratone

Butikkens interiør er udført i materialer som egetræ og beton, for at afspejle Libratones nordiske rødder. Udtrykket i den nye butik er moderne og råt, med sprælske indspark af Libratones klare farver, der kendetegner produkterne.

© Libratone

– Vi har ventet spændt på at kunne åbne dørene til den nye butik og byde vores kunder indenfor i vores fysiske univers. Indretningen afspejler Libtratones DNA, værdier og vores nye visuelle stil, som nu bliver synlig for alle i gadebilledet. Med åbningen af butikken håber vi på at kunne skabe direkte dialog med vores brugere, og vi har planlagt en række events i løbet af efteråret, som netop har til formål at få vores brugere til at føle sig velkomne og gå på opdagelse i vores kreative univers af lyd og farver, udtaler Jamie Robertson, CCO i Libratone, i en pressemeddelelse.

Du finder Libratones butik på Østergade 26, 1101 København K.

Håndplukket til dig