Libratone har åbnet deres første butik i Danmark

På en yderst eksklusiv adresse.

© Libratone

I hjertet af København

Libratone har netop slået dørene op til sin første butik i Danmark, på gågaden i hjertet af København.

Butikken skal fungere som et showroom for Libratones produkter, så kunderne har mulighed for at se, høre og opleve dem, inden de køber.

Bagerst i butikken er der indrettet et lydrum, hvor kunderne kan prøve produkterne og få en fornemmelse af, hvordan lyden er.

© Libratone

Butikkens interiør er udført i materialer som egetræ og beton, for at afspejle Libratones nordiske rødder. Udtrykket i den nye butik er moderne og råt, med sprælske indspark af Libratones klare farver, der kendetegner produkterne.

© Libratone

– Vi har ventet spændt på at kunne åbne dørene til den nye butik og byde vores kunder indenfor i vores fysiske univers. Indretningen afspejler Libtratones DNA, værdier og vores nye visuelle stil, som nu bliver synlig for alle i gadebilledet. Med åbningen af butikken håber vi på at kunne skabe direkte dialog med vores brugere, og vi har planlagt en række events i løbet af efteråret, som netop har til formål at få vores brugere til at føle sig velkomne og gå på opdagelse i vores kreative univers af lyd og farver, udtaler Jamie Robertson, CCO i Libratone, i en pressemeddelelse.

Du finder Libratones butik på Østergade 26, 1101 København K.