Hall Audio 2x8W i den mindre, mørke træudgave
© Hall Audio

Giv dine analoge højtalere et trådløst liv med denne lille, smukke boks

Er du én af dem, der ligger inde med et alt-i-en stereoanlæg med CD afspiller og hele molevitten, som falder i et med indretningen og nu er et stereomøbel? Så følg med her.

Hall Audio 2x8W

Kort fortalt. Musik er digitaliseret som alt andet for tiden. Om du lever under en sten eller stadig er i gang med at vride armen rundt på digitaliseringens opblomstring, så læg dig fladt ned og bliv kørt over med det samme. Musik høres digitalt.

Lad dig ikke narre af den lille størrelse og billige prisklasse på Hall Audio 2x8W. Hall Audio har en del kvaliteter at byde ind med, men ikke alt er perfekt, både hvad angår begrænsningen på udgangseffekten og kvaliteten i materialerne. Prisen og designet retfærdiggør dog, hvorfor du skal investere i denne lille forstærker frem for de store og dyre på markedet.

Brugervenligheden er skruet helt i top, så du kan trygt gemme dine teknologiske bekymringer væk, og det samme gør sig gældende med din musikoplevelse. Du får et dansk produceret produkt, du kan pryde hjemmet med. Med denne mini-forstærker fra Hall Audio kan du gøre din højtaler ”trådløs”, fordi der eksisterer en bluetooth-modtager. Derfor kan du nu afspille al din musik direkte fra din mobil, tablet eller computer og nyde det hele på afstand. En fantastisk løsning.

Hall Audio er en mini-forstærker i et overraskende pænt design. Den ser faktisk vældigt godt ud. Nu kan du endelig forene din flotte højtaler og musiklister til en overkommelig pris. Bliv overrasket over, hvordan lyd og design kan gå op i en højere enhed. En god kombination, når man tager prisen i betragtning.

Nu har du (endnu) en god undskyldning for at høre højt musik.

Close up af Hall Audio 2x8W på en træflade
© Hall Audio

Historien bag den lille boks

Hall Audio får sin søsætning i 2015, da Ulrik Tuemand beslutter sig for at komponere sin egen højtaler. Virksomheden er grundlagt af parret, Ulrik Tuemand og Marie-Louise Larsen, der både bestiller komponentdelene, samler og pakker de trådløse forstærkere. De har indrettet kælderen i deres fælleshjem til at være et multifunktionelt rum, der både fungerer som kontor og produktionslokale. Resultatet på denne beslutning viser sig i form af produktet, Hall Audio 2x8W.

Hall Audio 2x8W ovenpå en højtaler, der passer vældigt godt ind i designsammensætningen
© Hall Audio

Et diskret udseende, der vil noget

Den ligner ved første øjekast en lille æske, der nemt kunne blive forvekslet med bunden af dit barns madpakke vendt på hovedet. Størrelsesmæssigt minder den om en takeaway madæske, bare med en flap på siden. Så lille er den.

Men denne lille forstærker gør, at du nemt kan placere den sammen med dit højtalersæt. Den har et helt diskret design og kender sin plads. Den ved at den skal spille anden violin, mens din højtaler fører an – rent lydmæssigt og designmæssigt.

Invitér denne lille elektronikboks med ind i din højtalerfamilie. Den vil forskønne dit hjem på en meget behersket måde. Det diskrete design tillader den at passe ind i næsten alle rammer, uanset hvad du udsætter den for. Der findes mange forstærkere på markedet, men slet ikke i denne prisklasse og i det her design.

Den mikroskopiske forstærker leverer en ganske fin lyd, hvis vi indsætter størrelse, materialevalg og pris i ligningen. Og et overraskende pænt design.

Hall Audio 2x8W kan købes gennem deres egen webshop. Mål (B x H x D): 112,52 x 84,62 x 41,25 mm. Vejer 300 g og kan fås i en lys eller mørk træudgave. Den vejledende pris er 749 kr.