© Electrolux

Den nemme genvej til at få det hjem, du drømmer om

Lad robotstøvsugeren klare rengøringen. Så let kan det være - og der er jo så meget andet, du hellere vil bruge tiden på! I dag findes der robotstøvsugere, der både er smukt designet og super effektive.

Hånden på hjertet... mange af os jagter det perfekte hjem, men det kræver både tid og overskud at indrette drømmeboligen.

Et af de steder, hvor der virkelig er noget at hente, når det kommer til et smukt hjem, er rengøring. Det lyder simpelt, men det betyder virkelig meget for det perfekte førstehåndsindtryk.

Må vi derfor præsentere dig for din nye bedste ven – robotstøvsugeren! Nu behøver rengøring ikke være en tidsrøver og en sur pligt, for i dag findes der robotstøvsugere, der gør ordentlig rent – også i hjørnerne og uden at ødelægge møblerne.

© Electrolux

PUREi9 fra Electrolux er en effektiv robotstøvsuger i et super flot design. Dens innovative 3D Vision System™ scanner rummet nøjagtigt for at styre uden om forhindringer i hjemmet - det vil sige, at den altså heller ikke kører ind i dine møbler. Du slipper også for problemet med, at robotstøvsugeren sætter sig fast.

Også den gamle fordom om, at robotstøvsugere ikke gør ordentlig rent er nu fortid. Hjørner og svært tilgængelige steder bliver rengjort på grund af støvsugerens trekantede form og PowerBrush™, der når hvert et hjørne og rengør grundigt langs vægge og kanter.

© Electrolux

Kom hjem til perfekt rene gulve. Du kan styre PUREi9 med din smartphone via en app, så du kan sætte støvsugeren til at klare rengøringen, når du ikke er hjemme. Du kan også lave et rengøringsskema i appen, så robotstøvsugeren gør rent på planlagte tidspunkter, der passer ind i jeres daglige rytme.