Bang & Olufsen har lanceret en ny bæredygtig klassiker

En højttaler som ikke bliver forældet de næste mange år.

Ny højttaler i sublimt design

Bang & Olufsen har længe været kendt for stilrent design, der holder i mange år, og deres nye Beosound Level er ingen undtagelse. Med sin perleblæste aluminiumsramme og naturlige egefiner og særligt sit slanke design, skiller den sig ud fra andre højttalere.

Med det stilrene design glider den flot ind i enhver indretning, og kan både hænges op på væggen, stå på køkkenbordet eller ligge fladt på en sænk.

© Bang & Olufsen
© Bang & Olufsen

LÆS OGSÅ

Beosound Level er designet til den kræsne forbruger, der værdsætter lækkert håndværk og fleksibiliteten ved en bærbar højttaler, men som hverken vil gå på kompromis med lydkvaliteten eller muligheden for at kunne forbinde flere højttalere med hinanden. — Christoffer Østergaard Poulsen, Senior Vice President for Product Management hos Bang & Olufsen

Bæredygtigt design der holder mange år endnu

Teknologi og design udvikler sig hele tiden - derfor udskifter vi oftere og oftere vores interiør og produkter. Det vil Bang & Olufsen gøre op med, og går derfor forrest i kampen mod forældelse af lydprodukter.

Formålet med Beosound Level er at forlænge højttalerens levetid ved nemt at kunne vedligeholde, udskifte batteri og opdatere softwaresystemet. Videre vil de løbende lancere nye covers til fronten, i takt med at trends og og farvetendenser ændrer sig. På den måde kan man beholde den gode lyd men stadigvæk give den et nyt udtryk.

Højttaleren er tilgængelig her til 10.900 kr.

LÆS OGSÅ

© Bang & Olufsen