7 stærke gadgets

Se årets telefon, en smart lomme-højtaler og en harddisk med personlig sky i galleriet her, hvor vi har fundet 7 stærke og smarte fund til dig og dit hjem.

Polka-radio

Tiny Audio har specialiseret sig i at fremstille DAB-radioer til priser, hvor de fleste kan være med. Fx denne lyseblå sag, der har fået navnet Polka. Op til seks timers musik på en opladning, 699 kr., Tiny Audio.

Lyd i farver

Kakkoi har skabt disse sjove små højtalere, der leger med pantone-universet. Overraskende god lyd for en lomme-højtaler, ca. 500 kr., Kakkoii.com.

Gør slam-lyd til engle-lyd

Marantz HD-DAC1 markedsføres som en hovedtelefon-forstærker, der giver fuld valuta til dine hovedtelefoner. Men den kan så meget andet - fx er det en fantastisk DAC (digital audio converter), der får dine digitale musikfiler fra computeren til at lyde så meget bedre, 4995 kr., hifi-freaks.dk.

Årets telefon?

Samsung S6 Edge er på alle måder en lækker sag. Glas både for og bag giver en super-smooth følelse, skærmen er ... wauw, kameraet ligeså, og processoren er lynhurtig. 32/64/128 GB, fra 6499 kr., Samsung.

Stereo med stort M

Raumfeld- streaming i ægte hi-fi med højtalersættet Stereo M, som er det første 3-vejs højttalersystem i en reolhøjttaler til streaming. En app giver mulighed for at styre musikken i flere rum. 6999 kr., Raumfeld.

Vågn op

Dette vækkeur, designet af Eugeni Quitllet, er flot på sengebordet og let at pakke til rejsen. Det måler 13 x 5,5 x 6,67 cm og fås i en lang række farver. Endnu ikke prissat, Lexon.

Personlig sky

Hvis du ikke kender til NAS-harddiske, er MyCloud fra WD muligheden for at blive klogere. Det er kort sagt din helt egen sky i stil med fx iCloud eller Dropbox, hvor du kan tilgå foto, filer m.m., uanset hvor du er i verden - og hvor du selv bevarer rettighederne! Flere udgaver, fx 3 TB, 1599 kr., WD Mycloud.