Vil du bo som James Bond?

Det legendariske Hotel de Paris i Monte Carlo, hvor bl.a. flere James Bond-film er optaget, sælger ud af deres inventar.

James Bond har boet der (Never Say Never Again og Goldeneye), inden han gik på casinoet, der ligger lige overfor, og det samme har Winston Churchill, Sarah Bernhardt og et hav af konger, præsidenter, rockstjerner, filmstjerner, millionærer og milliardærer. Hotel de Paris i Monte Carlo er en legende i hotelverdenen, og regnes de fleste steder for at være et af verdens top-tre hoteller. Det blev grundlagt i 1864 for at kunne tilbyde det ypperste til de fineste - og den standard har været referencepunktet lige siden.

Nu står hotellet overfor en større renovation, og i den forbindelse sælger de ud af store dele af inventaret. Der vil være mulighed for at købe møbler, kunst, porcelæn og meget mere fra hotellets lange historie - i alt mere end 4000 genstande.

Hvis du vil se nærmere på de udbudte genstande, bliver kataloget lagt op i begyndelsen af december på www.artcurial.com. Det er også her, man kan byde, når selve auktionen finder sted fra 25-30 januar 2015.