Verner Panton Wire Limited Edition Gold
© Verner Panton

Verner Pantons berømte Panton Wire kommer i smuk ny udgave

Montana hylder den verdensberømte, danske designer ved at lave en Wire limited edition

Panton Wire limited edition

Verner Panton var den største blandt alle provokatører, når det kommer til brugen af stærke farver i sit design. Derfor hylder Montana nu den danske designer ved at udgive en limited edition af Panton Wire i guld.

Verner Panton The Wire Limited Gold edition entré
© Verner Panton

Panton Wire er lavet af 24 karat guld

Panton Wire limited edition er fremstillet i stål forgyldt med et 5 mm lag af 24 karat guld. Panton Wire kommer med 4 klips per modul til at samle modulerne.

Brug modulerne sammen eller enkeltvis for at skabe det helt rette udseende til dit hjem. Panton Wire er et multifunktionelt møbel, der passer ind, hvor du ønsker det.

Panton Wire fra Montana passer til alle rum

Der er ingen grænse for, hvor du kan placere modulerne. Du kan eksempelvis bruge modulerne som supplement til køkkenopbevaringen, og på den måde få et helt unikt udtryk i din køkkenindretning.

Verner Panton The Wire Limited Gold edition køkken
© Verner Panton

Fra køkkenet til soveværelset

Panton Wire fungerer både som hylde og som bord. Brug Wire modulet i dit soveværelse som et sengebord. Billedet her under viser, hvordan Panton Wire elegant svæver over gulvet, og giver et let og simpelt udtryk til dit soveværelse.

Verner Panton The Wire Limited Gold edition soveværelse
© Verner Panton

Panton Wire gold limited edition kan købes fra 1. februar 2017

Få eksklusive forhandlere sælger, pr. 1. februar 2017, Verner Pantons Wire limited gold edition. Wire modulerne har målene:

Højde: 34,8 cm
Bredde: 34,8 cm
Dybde: 34,8 cm

Vejledende udsalgspris 1.875,00 kr.

Verner Panton The Wire Limited Gold edition guld
© Verner Panton

Sofabord eller sidebord

Brug modulerne som sofabord eller sidebord til dit sofaarrangement. Det fleksible møbel er smukt som enkeltstående, men også i kombination stående på gulvet eller hængt op på en væg i stuen.

Verner Panton The Wire Limited Gold edition sofabord
© Verner Panton

Verner Panton siger om sit arbejde:

"Hovedformålet med mit arbejde, er at provokere folk til at bruge deres fantasi. De fleste mennesker opholder sig hele deres liv i grå eller beige konformitet, og er bange for at bruge farver. Ved at eksperimentere med lys, farver, tekstiler og møbler og bruge den seneste teknologi, prøver jeg at vise nye veje for at inspirere folk til at bruge deres fantasi og gøre deres omgivelser mere spændende."
Se flere af Verner Pantons ikoniske lamper med oplysninger om priser og links til forhandlere

Verner Panton The Wire Limited Gold edition kombination
© Verner Panton