Velkendte IKEA-møbler har fået en make-over

IKEA indgår i et nyt, spændende designsamarbejde.

© IKEA
© IKEA

Et legesygt univers

Den nye særkollektion, FÖRNYAD, er fyldt med fantasifulde prints og kreative farvesammensætninger. Men det er selvfølgelig ikke tilfældigt: Kollektionen hylder nemlig skolelivet, og skal være med til at inspirere de yngre generationer til at pifte hverdagen op med farver – både derhjemme og på skolebænken.

– Med FÖRNYAD har vi skabt et legesygt og farverigt univers fyldt med farver og grafisk print for at hylde skolelivet og minde de unge mennesker om at have det sjovt og lukke kreativiteten ind i en travl hverdag – fx i form af et pangfarvet blåt bord, finurlige accessories til studielivet eller et spraglet betræk, der kan give nyt liv til sofaen, fortæller Sofie Kragh Ingvorsen, Commercial PR Responsible hos IKEA Danmark.

Kreativt designsamarbejde

Bag særkollektionen står blandt andet den kreative chef fra den meget populære, men desværre lukket, parisiske modebutik Colette, Sarah Adelman. Colette var velkendt i modebranchen, og nu har Adelman præget den nye kollektion med Colettes originale udtryk.

I særkollektionen finder du blandt andet velkendte IKEA-items, som har fået en make-over: Det ikoniske IKEA-net, KLIPPAN sofaen og LACK bordet.

Særkollektionen FORNYÄD lander i alle IKEA varehuse den 7. juni.

© IKEA
© IKEA