Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Utrolige insekter lavet af blomster

Man tror næsten ikke sine egne øjne, men disse naturtro insekter er lavet udelukkende af de smukkeste blomster. Et fantastisk kunstværk af naturens egen skønhed.

© Raku Inoue

Det mest fascinerende ved disse kunstværker er, at de er lavet af en naturlig ting til at skabe en anden naturlig ting. Brugen af naturens egen skønhed giver en helt speciel harmoni, og det fantastiske farvespil er en fryd for øjet.

Manden bag kunstværkerne er den japanske Raku Inoue, som er bosat i Montreal. Den japanske ro og harmoni mærker man virkelig komme til udtryk. Han forklarer selv om sine værker, at det for ham handler om at finde sig selv gennem kunsten.

– Langsomt men sikkert var jeg i stand til at forme mig selv til den person, jeg er i dag. Ved bare at prøve ting af og ikke at bekymre mig for meget om resultatet. Ved at gøre dette, følte jeg mig fri. Jeg følte mig klar, og for første gang følte jeg mig helt selvsikker. Jeg ser nu, at jeg dengang var en fugl fastlåst i et åben-taget bur. Alt jeg behøvede, var at se op og se de forskellige muligheder åbne sig op, fortæller Raku.

Rakus kunst er blevet meget populær, og han arbejder i øjeblikket på at få dem på print. Og hvor ville det være fantastisk at have disse smukke værker hængende derhjemme. Raku har også planer om at få motiverne på t-shirts, og andre spændende projekter er også i vente. Hold øje med ham på hans hjemmeside og shop på reikanapparel.com.

Håndplukket til dig