Tableau blomster
© Irina Boersma

Tableau - nyt design-brand åbner konceptbutik

Studio David Thulstrup, som bl.a. står bag det nye Noma, har tegnet både interiør og tableauer til butikken.

Nyt design brand

Tableau er et nyt design-brand som skaber innovative objekter til blomster og planter og i februar måned åbnede de deres første konceptbutik i indre København. Tableau betyder scene i kunstens verden, og den nye konceptbutik er indrettet med seks innovative fortolkninger af hvordan et tableau kan tage form. Julius Værnes Iversen står bag idéen til Tableau - et univers med blomster, design og kunst.

Folkene bag butikken har skabt 25 innovative objekter til blomster. Nogle af dem er lavet i samarbejde med billedhuggeren Poul Isbak, som bl.a. er kendt fra kunstnersammenslutningen Grønningen.

Tankerne bag objekterne tager udgangspunkt i byggematerialer og arkitektoniske konstruktioner. Alle objekternes design fordrer en kontrol af blomster, som gør det muligt for køberen at skabe sit eget, unikke tableau derhjemme.

Tableau blomster
© Tableau

Designet af Studio David Thulstrup

Interiør og tableauerne er designet af Studio David Thulstrup, som er kendt for projekter som Georg Jensen Stores, The Vipp Loft og det nye Noma.

Om Tableau fortæller David: ”Rummets oprindelige ramme er efterladt rå. Man vil derfor opleve synlige lag af tidligere tapeter og teksturer på væggene og i loftet, hvilket eksponerer den gamle bygnings historiske lag. Vi har designet skræddersyede tableauer, møbler og lysarmaturer, som forstærker rummets historiske træk på en både visuel og kraftfuld måde.”

Tableau blomster
© Tableau

Besøg butikken

Oplev mødet mellem kunst, blomster, rå materialer og unikke designlinjer. Butikken ligger på St. Kongensgade 50 i København og åbnede 27. februar.

Tableau blomster
© Hampus Berndtson