Sølvgardin 'STEEL MIRROR CURTAINS'
© Marco Van Rijt

Spirende designtrend: Sølvtekstiler med spejleffekt

Kunst møder funktion - og resultatet er de mest elegante, metalliske sølvgardiner 'Steel Mirror Curtains'. Læs med og se hvordan stålgardinerne kan spice din indretning op.

Et smukt statement

Med sit skulpturelle ydre, inviterer de spejlblanke metalliske gardiner 'Steel Mirror Curtain' til at udfordre rammer og regler for, hvordan vi bruger gardiner i hjemmet.

Steel Mirror Curtain skaber et smukt statement i indretningen, og tilføjer samtidig en stærk kontrast og kontur til sine omgivelser. Sølvgardinerne folder sig ud som et skulpturelt værk i rummet og fungerer godt som overraskende supplement til de bløde, stoflige gardiner, der allerede præger de danske hjem.

Det kunstneriske element ved sølvgardinerne fremhæves bedst ved at eksperimentere med gardinernes længder og placeringer, så gardinerne får et eksperimenterende udtryk og skaber visuelt blikfang i rummet - samtidig med, at de bryder konventioner for, hvilken rolle gardiner har i et rum.

Overvej at installere nogle sølvgardinpaneler væk fra vinduerne, men foran væggene, åbninger og som rumdelere, eller brug et grafisk, kort gardin i det metalliske materiale over en dør, så stålgardinerne danner en overraskende modpol til rummets øvrige matte og glatte flader.

Sølvgardin 'STEEL MIRROR CURTAINS'
© &Drape
Sølvgardin 'STEEL MIRROR CURTAINS'
© &Drape

En gammel gardinfamilie

&Drape skaber stemning i private og professionelle rum med skræddersyede gardiner.

Med baggrund i design og rødder i en gammel gardinfamilie, der har lavet gardiner siden 1960, repræsenterer &Drape en moderne og kurateret æstetisk tilgang til skræddersyede gardiner.

Det eksklusive Steel Mirror Curtain fås som en limited edition, der skræddersyes på bestilling og forhandles via deres hjemmeside med priser fra 8.795 kr.

Læs mere her

Sølvgardin 'STEEL MIRROR CURTAINS'
© Marco Van Rijt

LÆS OGSÅ