© Kähler

Smukke pasteller, organiske former og unikt design

Kähler har løftet sløret for en ny forårskollektion, som i den grad kan være med til at bringe de lækre forårsfarver ind i hjemmet.

Smukke, unikke og finurlige nyheder fra Kähler

Det anerkendte og historiske brand Kähler disker op med endnu en kollektion, som både byder på lækre farver, anderledes design og unikke former. Siden den første Kähler-vase blev drejet i det lille pottemagerværksted i Næstved, har brandet og deres kollektioner kunne fungere i de fleste danske hjem.

© Kähler

Organiske former og smukke pasteller

Hvem ser ikke frem til en varm sommerdag med kaffe og te ude i det fri? Kähler sørger for at vi, om ikke andet, kan nyde de varme drikke i lækre pastelfarvede krus med et fint organisk og nordisk udtryk.

© Kähler

Udvidelse af Hammershøi-serien

Det populære design fra Hammershøi ryger ikke af hylden fordi sæsonen skifter. Kähler har nemlig valgt at udvide serien med en række elegante drikkeglas, som med deres karakteristiske udtryk vil være en naturlig tilføjelse til det eksisterende stel. Samtidig vil det enkelte udtryk også fungere med, hvad der nu ellers skulle stå i køkkenskabene derhjemme.

© Kähler

Endnu et medlem til Hammershøi-serien

Udover de fine drikkeglas finder du også en Hammershøi tekande med messingbelagt håndtag.

© Kähler

Sparebøsse, sparefisk eller sparedyr?

Kært barn har mange navne, men dette fine sparedyr i keramik er som sådan ikke en ny ting fra Kähler. Første gang sparedyret blev lavet var nemlig i 1920’erne, som en god øvelse for kunsthåndværkerne. Nu er den så endelig sat i produktion, og kan være med til at tilføre et sjovt og personligt touch til indretningen.

© Kähler

Nordisk og moderne udtryk

Urtepotteskjuler, vaser og fade. Der er ikke de former og størrelser, som du ikke kan finde i Kählers nye smukke Unico-serie. Resultatet af serien bærer præg af et stærkt samarbejde mellem Kähler selv og Anders Arhøj, som du nok bedst kender for de små spøgelser i keramik. På trods af de forskellige former, størrelser og farver, klæder de små genstande hinanden og vil passe ind i hvilken som helst indretning.

Du kan finde flere nyheder fra Kähler ved at klikke her.