Se det nye, fleksible reolsystem fra Montana

Det nye fleksible og moderne reolsystem kan du få fra 3500 kr.

montana reolsystem montana free
© Montana

Det splinternye reolsystem er lige blevet lanceret på møbelmessen i Milano. Priser fra 3500 til 14.400 kr. Paneler 650 kr.

Montana Free

Alle kender den ikoniske og klassiske Montana-kasse, som de seneste årtier har indtaget alverdens stuer, hvor den har været med til at sætte kreativiteten fri. Nu får det legendariske reolsystem åbent modspil, idet Montana føjer et helt nyt, fritstående reolsystem med navnet Montana Free til kollektionen.

Det nye Montana Free fører visionen om at tage ejerskab over indretningen videre. Det åbne system, der er skabt af den prisvindende, danske designer Jakob Wagner, samles let uden brug af værktøj, og mulighederne for at sætte sit individuelle præg på reolen er mange.

– Montana Free er i sit udgangspunkt en raffineret nyfortolkning af stigereolen. Det er en displayreol med stor mobilitet, ekstraordinær stabilitet og mange udfoldelsesmuligheder, fortæller direktøren fra Montana Furniture Joakim Lassen, der ser Montana Free som et nyt og innovativt svar på nye strømninger i boligindretningen, hvor der lægges større vægt på at vise sine smukke ting frem – og hvor der måske ikke er så stort et behov for opbevaring af bøger.

montana reolsystem montana free
© Montana

Et let og svævende udtryk

Det nye system er opbygget af lakerede MDF-hylder i 38 cm dybde, som adskilles af slanke stager, der giver reolen et let og svævende udtryk og understreger en elegant horisontal linjeføring. De runde stager, der er trukket en anelse ind under hylderne, føjer, sammen med hyldernes afrundede hjørner, en organisk æstetik til reolen. Der kan sættes ekstra trumf på det imødekommende udtryk med fleksible, tekstile bagpaneler.

Reolen fås i fire lakfarver: New White, Fjord, China Red og Black – og bagpaneler i Remix 2-tekstil fra Kvadrat i farverne Purple, Stone, Grey, Natural, Rust, Lilac, Nude og Mustard. En farvepalet, der giver gode muligheder for at kreere en meget personlig reol.

– Montana Free er et organisk system med masser af “musik” i. Det kan forandres, flyttes, udvides og forvandles. Det kan fyldes med minder, kunst og accessories eller stå som et minimalistisk statement, forklarer Joakim Lassen, der lægger vægt på, at de fleksible stofpaneler både er et dekorativt værktøj og et middel til at skabe rum og lege med transparens i et rytmisk forløb.

Reolsystemet består af 12 faste opstillinger, som kan vælges med eller uden en indskudt hylde. Opstillingerne varierer i størrelse og funktion fra en helt enkelt, lav bænk med to hylder til en stor opstilling med seks hylder i højden. Montana Free er en knock-down-reol, som leveres i flat-pack og hurtigt samles uden brug af værktøj.