Wabi Sabi Nordic: Interiørbrand forvandler dine overskudsmaterialer til lækkert design

Men bare rolig, du kan også købe produkterne, uden at bidrage med materialerne selv.

WABI SABI NORDIC.
© WABI SABI NORDIC
WABI SABI NORDIC.
© WABI SABI NORDIC

Upcycling

Det nye interiørbrand Wabi Sabi Nordic giver dig mulighed for at upcycle dine overskudsmaterialer efter en renovering eller byggeprocess - og få lækre designprodukter til dit hjem til gengæld.

'Wabi Sabi' er et japansk begreb, som designer og grundlægger Stine Rosgaard har taget til sig.

– Wabi Sabi Nordics filosofi er ‘skønheden i det uperfekte’. Jeg fremstiller alle produkterne i hånden, i et begrænset antal, hvilket gør hvert produkt smukt og unikt på sin helt egen måde, forklarer Stine Rosgaard.

Hvis du ikke lige står med et overskudslager af materialer, kan du selvfølgelig stadig købe de lækre produkter fra Stines hånd.

WABI SABI NORDIC
© WABI SABI NORDIC

Overskudsfliser bliver til lækkert design

I processen med at renovere sit og kærestens nye hus i Aarhus, fik Stine Rosgaard idéen til at bruge alle overskudsmaterialerne til noget fornuftigt og hun gik i gang med at eksperimentere og udforske de forskellige materialer.

Hun forelskede hun sig især i deres italienske marmorfliser, som de havde nogle i overskud af fra deres badeværelse.

– At arbejde i marmor er som at åbne en dør til en skjult skat, der er skabt gennem millioner af år, fortæller Stine Rosgaard.

Ud af fliserne udviklede hun knager og greb, som hun oplevede stor interesse for, da hun postede et billede af dem på hendes og kærestens renoverings-profil på Instagram.

Som designer føler jeg et ansvar for at skabe produkter, der er skånsomme for vores klode — Stine Rosgaard, grundlægger af Wabi Sabi Nordic

Inspireret af den danske natur

Wabi Sabi Nordics første kollektion hedder The Nordic Coast, og består af knager og greb inspireret af de nordiske kyster.

Farverne, formerne og kontrasterne, som bølger sig rundt om vores land, var Stine Rosgaards tre nøgleord i udviklingen af kollektionen.

Et samarbejde med en af Danmarks førende naturstensleverandører har gjort det muligt at skabe et brand, hvor alle produkter er fremstillet af mindst 95 procent upcyclede materialer.

Du finder Stine Rosgaards univers på wabisabinordic.com.

WABI SABI NORDIC.
© WABI SABI NORDIC