Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ny, dansk stol inviterer til kongelig siddeoplevelse

Annonce Der er almindelige stole og så er der dem, der er noget ekstra særligt.

I den danske designarv er der et hav af stole, der er gået hen og blevet ikoner. Nogle for deres design, andre for deres komfort og de fleste for kombinationen af begge. Danske Naver Collection har for nylig lanceret deres nyeste stol, der trækker på historien og ligeledes kan gå hen og blive en klassiker.

Den nye stol har fået navnet Midas, fordi den er designet til at yde en “kongelig siddeoplevelse”. Midas var nemlig en rig og berømt konge i Antikken, der kun ville have det bedste af det bedste.

© Naver Collection

Midas-stolen er designet af Susanne Grønlund, som har udført stolen med stærke rødder i historien, der kombinerer den danske og den internationale designtradition med sit formspændte træ, sit slanke design og sin høje siddekomfort.

De formspændte træelementer i stolen er udført og skåret til i bløde kurver, så du bliver taget godt imod, når du sætter dig. Afstanden mellem de enkelte dele varierer – Nogle steder følges kurverne ad, mens de andre steder elegant nærmer sig hinanden for igen at gå hver til sit.

Stolens grafiske kurver falder godt i spænd med stellet, der giver stolen en beskeden lethed, så den passer perfekt ind i det moderne hjem. Vinklen mellem sæde og ryg er grundigt tilpasset den optimale siddestilling, så komforten er i højsædet, uanset om du sidder opret eller glider lidt frem i sædet og læner ryggen tilbage – også selvom du sidder i stolen over lang tid.

© Naver Collection

© Naver Collection

Med sit nik til klassisk, dansk designarv med et internationalt udsyn, vil Midas være smuk og tidløs tilføjelse til dit hjem. Midas findes med og uden armlæn, og du kan vælge mellem træsorterne eg, ask, valnød og elm alt efter, hvad der passer bedst til din personlige stil.

Se flere specifikationer på Midas, og opdag andre møbler i høj kvalitet og smukt design på navercollection.com, hvor du også finder din nærmeste forhandler.

Håndplukket til dig