Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Moooi åbner showroom i Skandinavien

Efter succes i London, New York, Amsterdam og Tokyo har det hollandske designbrand Moooi nu åbnet deres første showroom i Skandinavien.

Moooi Stockholm showroom åbning

© Moooi

Hollandske Moooi, som blev grundlagt af den verdenskendte designer Marcel Wanders og Casper Vissers i 2001, indtager nu det skandinaviske marked. Det sker med et nyt flot showroom i hjertet af Stockholm.

Det betyder, at en del danskere – hovedsagligt dem, der bor øst for Storebælt, får noget kortere til et Moooi-showroom end tidligere: Hvor det tager næsten ni timer at køre i bil fra København til Stockholm, tager det "kun" syv timer at komme til Stockholm. Vælger man i stedet toget, er tidsbesparelsen endnu større – det tager 14 timer til Amsterdam men blot 5 timer til Stockholm.

Men hvorfor i Stockholm, vil de fleste danskere nok spørge? Danmark er jo uden tvivl det mest kendte land i Skandinavien, når det kommer til møbeldesign o.lign. Det skyldes simpelthen, at Moooi i en årrække har haft et tæt samarbejde med en række svenske designere: Front, Jonas Forsman og for nylig Luca Nichetto, som godt nok er italiener, men er bosat i Italien.

Moooi showroom stockholm

© Moooi

Håndplukket til dig