Møbel Copenhagen David Thulstrup stol fonts
© Møbel Copenhagen

Møbel Copenhagen: Vi insisterer på at være modige

Add Interior skiftede navn til Møbel Copenhagen og har markeret rebrandingen med en stor kollektion af Studio David Thulstrup. Et modigt valg, mener David Thulstrup selv.

Add Interior skiftede navn til Møbel Copenhagen i 2016. Den nye visuelle stil var på plads, og i januar blev rebrandingen for alvor markeret med en ny kollektion af møbler.

At det netop var navnet ”Møbel Copenhagen”, der blev valgt, lægger der flere tanker bag. Det forklarer Sara Agersborg, der er den ene ejer af Møbel Copenhagen:

– Vi havde en ambition om at skære ind til benet. ”Møbel” er i sig selv et meget enkelt, præcist og ærligt ord. Vi hedder Møbel, og vi designer møbler. Vi har tilføjet ”Copenhagen”, fordi vi selvfølgelig er rundet af vores danske design-arv – en tradition og arv, som vi er stolte af.

Hvad mener I selv, Møbel Copenhagen kan bidrage med?

– Møbel Copenhagen er etableret med en klar vision om at skabe relevante og originale møbler i høj kvalitet til tiden og eftertiden. Et resultat af den tilgang er blandt andet den nyskabende og bemærkelsesværdige dobbelte barstol, hvor Studio David Thulstrup har fusioneret to enkeltstående barstole.

Da vi lancerede de nye produkter, var det et kæmpe boom. Vi havde lyst til at komme med en modig kollektion af produkter, som tør noget. Udgangspunktet var blandt andet rene og elegante linjer, der skaber enkelhed og styrke i hver enkelt møbel og samtidig har en tydelig visuel sammenhæng.

Møbel Copenhagen David Thulstrup stole bord fonts
© Møbel Copenhagen
Møbel Copenhagen David Thulstrup stol fonts
© Møbel Copenhagen

Et solidt fundament

For Møbel Copenhagen har det været vigtigt at markere sig som en del af deres rebranding. Derfor blev Studio David Thulstrup valgt til at skabe en stor møbelkollektion. Kollektionen består af tre møbelserier – ”Fonts”, ”Beam” og ”The Pair” med 17 forskellige møbler, som tæller stole, borde og sofaborde, samt en relancering af Møbels oprindelige kollektion.

– Vi havde brug for at skabe et solidt fundament, der favnede endnu større med øje for fleksibilitet, hvilket er et vigtigt nøgleord i møbelserien, siger Sara Agersborg.

Valget af Studio David Thulstrup til at tegne den første møbelkollektion var ikke svært. Møbel Copenhagen følte sig som brand genkendt i hans kompromisløse og sikre tilgang til design, siger Sara Agersborg:

– Sammen ville vi skabe noget nyt, hvor vi ville insistere på at være modige og originale – vi vil kun arbejde med dygtige og venlige mennesker, der deler vores stræben efter originalitet.

Møbel Copenhagen David Thulstrup stol fonts
© Møbel Copenhagen

David Thulstrup: Det er modigt at vælge mig

Selv mener David Thulstrup, det er modigt af Møbel Copenhagen, at de har valgt netop ham til at skabe en så stor møbelkollektion:

– Det er sjældent, jeg får mulighed for at lave så mange møbler i samme omgang. Det er særlig interessant for mig at være med til at præge Møbel Copenhagens identitet her i begyndelsen af rebrandingen, og jeg synes, at Møbel Copenhagen bidrager med en friskhed. Det er modigt at vælge mig, som er en ”ukendt person” i designbranchen til at lave så mange produkter. Der har Møbel Copenhagen taget en chance, og det er jeg glad for.

Du kan læse mere om Møbel Copenhagen her.

Møbel Copenhagen David Thulstrup stole fonts
© Møbel Copenhagen