Mødet mellem det gamle og det nye

&traditions True Colours-vaseserie, designet af Lex Pott, er et resultat af voldsomt mange timers arbejde til grund for den særegne struktur. Læs mere om de smukke vaser her.

True Colours er baseret på et grundlæggende princip - nemlig at samle en oxideret del med en slebet del af forskellige metaller til en række mageløst smukke metaller, der er helt sine egne.
Den hollandske designer, Lex Pott, er manden bag vaserne, der skiller sig ud fra alt andet, man har set, og der ligger voldsomt mange timers arbejde til grund for den særegne struktur på vaserne: ”Hvert metal har sin egen oxideringsfarve afhængig af reaktionen, og det har taget meget lang tid at finde de rette opskrifter til at fremskynde oxideringen, der ellers normalt ville kunne tage årtier”, forklarer Lex Pott.

True Colours-vaserne får sit helt unikke udtryk ved, at Lex Pott lader hele vasen oxidere, hvorefter en del bliver rengjort og slebet, så de opnår den smukke og stemningsfyldte kontrast mellem gammelt og nyt. Vaserne findes i i alt syv forskellige varianter, hvor enten messing, kobber, stål eller aluminium bliver brugt.

Se True Colours-vaserne hos Designfund.dk