Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Mater lancerer nyt sidebord i indisk marmor

Sidebordet fra Mater er forarbejdet i indisk marmor og udkommer i farverne jungle brun og jungle grøn.

Sideborde fra Mater i indisk marmor

© Mater

Gå på marmorjagt i det lokale værksted i Indien. Eller rettere sagt. Det har det danske brand Mater allerede gjort. De har lanceret et sidebord, der har været forarbejdet under indiske himmelstrøg. Marmoren er udvundet af serpentinit – en stenart, der er mere hårdfør end traditionelt marmor. Serpentinit-stenens høje indhold af mineraler og silicium gør, at marmoren får sit særlige karakteristika.

Sidebordene set ovenfra

© Mater

Mater: Marble Disc Table

Marble Disc Tableer et stykke nordisk design med indiske tendenser. Sidebordets fundament består af tre minimalistiske stålben. Overfladestrukturen er forarbejdet i indisk marmor, der varierer fra bord til bord. En kombination man sjældent ser.

Marble Disc Table i jungle brun

© Mater

Marmor i eksotiske farver

Marble Disc Table er en videreudvikling af det eksisterende bord i FSC-certificeret eg. Bordene er tilgængelige i de eksotiske farver: Jungle Brown og Jungle Green.

Højde: 33 cm
Diameter: 50 cm
Vejledende udsalgspris: 3.495 kr.

Marble Disc Table i jungle grøn

© Mater

Håndplukket til dig