Lakrids by Johan Bülow skifter navn

… og lancerer en Love-kollektion.

Lakrids by Bülow nyt logo
© Lakrids by Bülow

Mere end bare lakrids

Siden 2007 har vi alle kunne nyde gourmet lakrids under navnet Lakrids by Johan Bülow – men nu skifter de navn og logo. De har valgt at skære Johan fra navnet, og dermed give det en mere international klang: Lakrids by Bülow.

– Drømmen er at blive et dansk ikon, som danskerne er stolte af, og som man i udlandet forbinder med Danmark. Derfor fintuner vi vores brand med nyt navn og visuelt udtryk i alt fra logoet til designet på vores lakridsdåser, så eksklusiviteten og kompromisløsheden skinner igennem, siger Johan Bülow.

I forbindelse med relanceringen lanceres der en ny kollektion af lakridser under navnet Love. De er inspireret af dansk sommer og jordbær med fløde.

© Lakrids by Bülow

Bæredygtighed

Det bæredygtige design fik sin debut hos Lakrids by Bülow i julekalenderen 2018, men nu lanceres lakridsdåserne også i genanvendelige materialer.

– Vi arbejder hele tiden på, hvor og hvordan vi kan optimere vores processer og fortsat blive mere bæredygtige uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores produkter. Vi er stolte af, at vi som en af de første i verden nu kan lancere en lakridsdåse, der er lavet af genbrugsplast, siger Johan Bülow.