Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

København har fået en ny havfrue

Den nye havfrue er opført af kendt dansk brand, og kaldes Den Bæredygtige Havfrue.

© Carlsberg Group

Den bæredygtige havfrue

...er sammensat af hundredvis af genanvendelige øldåser. Men hvorfor? For at fortælle et moderne eventyr om kampen mod plastikaffald. Bag eventyret og Havfruen står Carlsberg – som de sidste 3 år har arbejdet på flere bæredygtige tiltag, og nu afslører deres nye innovative løsning, som skal være med til at reducere mængden af plastikaffald.

© Carlsberg Group

Reducering af plastik svarende til 60 mio. plastikposer om året

... Det er hvad Carlsbergs nye tiltag kan bidrage med på verdensplan. I Danmark reduceres mængden af plastik svarende til 7,5 millioner plastikposer om året.

Men hvordan?

I stedet for de traditionelt plastik-indpakkede six-packs, som man normalt ser i dagligvarebutikker, så lancerer Carlsberg deres nye Snap Pack, hvor en nyudviklet lim holder øllene sammen, og dermed erstattes plastik-emballagen. Denne lim er også det, der holder hele Den Bæredygtige Havefrue sammen.

Afsløringen af Havfruen skete på Langelinie og nu er den rejst videre og kan ses hos VisitCarlsberg i Valby fra fredag den 7. september.

De nye Snap Packs er i handlen i Danmark fra januar.

Relaterede Artikler