Kig indenfor i Gubis nye koncepthus i Shanghai

Se den flotte kombination af café og boutique-hotel.

© Shenzhonghai
© Chaos Programme

Gennemrenoveret, fredet bygning

Danske Gubi har slået pjalterne sammen med Beast, ét af Kinas førende livsstilsbrands, og sammen har de skabt et nyt concept space i Shanghai.

Koncepthuset er Gubis første uden for Danmark, og det nye Gubi House ligger i en 100 år gammel og fredet bygning på Tao Jiang Road i den franske koncession i Shanghai.

Bygningen er et gammelt palæ på 500 kvadratmeter fordelt over tre etager, der har gennemgået en nænsom gennemrenovering med respekt for den oprindelige arkitektur, inden den er genopstået som Gubi og Beasts nye koncepthus.

Den multifunktionelle bygning omfatter en café, en have, et boutique-hotel med to værelsessuiter, et særligt eventrum og et kurateret udvalg af design og kunst.

Den lokale, kinesiske indretningsvirksomhed Chaos Programme har sammen med Gubis designteam stået for indretningen og har skabt en række stylede miljøer, der demonstrerer, hvordan man kan indrette med Gubis møbler, belysning og øvrige interiørprodukter.

© Chaos Programme

På første etage findes en café i en smuk og niveauinddelt gårdhave, inspireret af den italienske arkitekt Carlo Scarpa og designet med henblik på at bevare den gamle bygnings oprindelige stil.

Her er indrettet med Nagasaki Chair og de nye Epic Tables, hvorfra man kan nyde den frodige have med vilde blomster, som det har taget to år at anlægge.

© Dirk Weiblen

Vindueskarme i marmor fungerer som elegante bindeled mellem bygningens indre og de grønne udendørsarealer.

© Chaos Programme

Det blandede materialevalg i indretningen, fra det markante terrazzo på gulvet til træ, rattan, marmor og travertin, spejles alle i Gubis kollektion.

© Chaos Programme
© Chaos Programme
© Chaos Programme
© Chaos Programme

Tredje etage fokuserer på indretning af hjemmet, og byder på en række forskellige materialer og taktile oplevelser i form af f.eks. den nye Wonder Sofa, og fungerer også som ramme for afholdelse af events og aktiviteter.

© Chaos Programme
© Chaos Programme

I harmoni med den originale arkitektur er anden etage indrettet i ren boutique-hotel-luksus med to suiter designet omkring Stay Bed og Grand Piano Sofa. En række lounge settings med blandt andet Pacha Lounge Chair og Moon Coffee Table sørger for at tilbyde den besøgende meget mere end blot en seng at sove i.

© Dirk Weiblen

Smukt og gennemtænkt design beriger livet

I følge Gubi er samarbejdet en forening af to respektive brands fælles passion for design, kunst og mode, der kan tiltrække en ny generation af kinesiske arkitekter, indretningsarkitekter og forbrugere. Samarbejdet giver samtidig Gubi mulighed for at drage fordel af Beasts viden om det kinesiske markedet, og man kan udvikle en lokal supply chain, med møbelproduktion og varelager, for på den måde at sikre den bedst mulige service.

– Gubi og Beast deler opfattelsen af, at man ved at omgive sig med smukt og gennemtænkt design beriger sit liv. Vi er heldige at råde over en så smuk, fredet bygning, der er gennemrenoveret efter de højeste standarder. Her kan vi på bedst mulig vis fremvise vores møbel- og belysningskollektion og herigennem demonstrere Gubis evne til at møblere, indrette og forskønne ethvert rum til enhver lejlighed, siger Gubis adm. direktør, Kenni Riise.

– Beast er vokset fra at være en virksomhed med speciale i blomsterdekorationer til at være et livsstilsbrand for en ny generation i Kina. Gubi, som er en af vores ældste og vigtigste designbrandpartnere, har en klassisk og elegant stil, der supplerer Beast perfekt. Det er meget spændende for os at præsentere en ny designdestination med en innovativ kombination af café og boutique-hotel på Tao Jiang Road 15, siger Amber Shang, grundlægger af Beast.