Hvordan føles det at sidde i en designer-klapvogn?

Moderne klapvogne er udstyrsstykker, og de skal være toptjekkede, både hvad angår design og funktionalitet. Men hvordan er det egentlig at sidde i dem? Det kan disse voksne fortælle ...

Klapvognen til jer, der vejer 85 kilo

Babyer befinder sig i den heldige situation, at de med sindsro kan lade sig transportere rundt og lade andre spekulere på GPS osv. Især moderne børn er priviligerede, hvad angår transportmidler.
Nutidens klapvogne er designer-vidundere, der er både lette, lækre og kan klappes sammen til madpakkestørrelse i et svuptag.

Men hvad nu, hvis man er en mand og vejer 85 kilo og skal til at spendere 7000 kr. på en klapvogn? Hvordan sikrer man sig, at den specialiserede 'stroller' overhovedet er til at holde ud at sidde i?

Prøv klapvognen selv

Bored Pandahar spottet denne nyhed fra babyudstyrsfirmaet, Contours Baby. Modellen 'Contours Bliss' produceres også i en voksenstørrelse, som forældrene kan afprøve inden købet.

Se mere på Contours Baby.

Det kunne jeg godt vænne mig til ...

Den overdimensionerede klapvogn testes i disse dage i Chicago’s Mary Bartelme Park, og det giver naturligvis en del løftede øjenbryn, især måske, når det er fædrene, som mødrene pukler for at skubbe rundt.

Måske ikke helt værdigt i længden