Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er vasen, der tilpasser sig dine blomster

Normalt er vaser one-size, men det er blomster ikke. New Works er klar med endnu et lækkert skud på designstammen af kunstneriske accessories til boligen: universalvasen Pi-No-Pi-No.

Når man får blomster, har man af en eller anden grund sjældent en vase i den helt perfekte størrelse. Dette har inspireret de to designere Maija Puoskari og Tuukka Tujula til vasen Pi-No-Pi-No. Pi-No-Pi-No er fleksibel i sin form – den kan skilles ad og samles igen, og derfor er den velegnet til blomster med både lange og korte stilke.

Vasen kan købes som samlet sæt, men man kan også købe enkelte glasringe og sammensætte sine egne unikke varianter. Sættet inkluderer et lækkert trælåg – når vasen ikke er i brug, kan den nemlig bruges til opbevaring.

Pi-No-Pi-No er skabt i et af tidens hotteste materialer: glas! Både farver og materialer på ringe og låg skaber smukke kunstneriske kontraster i det iøjnefaldende design.

Vasen kan købes hos New Works.

Relaterede Artikler