Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er højtaleren, der tager kampen op mod Sonos

I samarbejde med det danske tekstilfirma Kvadrat, når højtalernes design nye højder.

© Harman Kardon

Højtalere designet til det nordiske hjem

Den nye serie af højtalere fra Harman Kardon hedder Citation. Citation-serien giver god lyd, men det er særligt i designet, at den hæver sig over andre alternativer – inspirationen er nemlig fundet i nordiske hjem.

Designet er skabt i samarbejde med den danske tekstilproducent Kvadrat, som er ledende inden for deres felt. Målet med at beklæde højtaleren med lækre tekstiler er, at højtaleren nemt skulle kunne glide ind i indretningen og anses som et møbel og ikke et stykke elektronik. I og med højtalerne skal kunne passe ind i ethvert nordisk hjem, vil de blive lanceret i forskellige farver, så man kan finde netop den, som passer bedst ens personlige indretningsstil.

Udover det lækre design er den også kompatibel med Google Assistant.

© Harman Kardon

© Harman Kardon

Har jeg brug for en paraply i dag?

... Er et eksempel på et spørgsmål, som højtaleren vil give dig et svar på, hvis du spørger den. Du kan selvfølgelig også få den til at spille musik: Med indbygget Google Assisant får du nemlig en stemmestyret højtaler. Med utallige kommandoer som "skru ned for lyset", "skru op for lydstyrken", "hvordan ser min kalender ud for i morgen?" osv., bliver Citation højtaleren fra Harman Kardon din nye personlige assistent.

Citation-serien består af 8 forskellige højtalere med forskellig størrelse og styrke – alle beklædt med det special-vævet tekstil fra Kvadrat. De kommer i butikkerne i starten af oktober.

© Harman Kardon

Relaterede Artikler