Her er højtaleren, der tager kampen op mod Sonos

I samarbejde med det danske tekstilfirma Kvadrat, når højtalernes design nye højder.

© Harman Kardon

Højtalere designet til det nordiske hjem

Den nye serie af højtalere fra Harman Kardon hedder Citation. Citation-serien giver god lyd, men det er særligt i designet, at den hæver sig over andre alternativer – inspirationen er nemlig fundet i nordiske hjem.

Designet er skabt i samarbejde med den danske tekstilproducent Kvadrat, som er ledende inden for deres felt. Målet med at beklæde højtaleren med lækre tekstiler er, at højtaleren nemt skulle kunne glide ind i indretningen og anses som et møbel og ikke et stykke elektronik. I og med højtalerne skal kunne passe ind i ethvert nordisk hjem, vil de blive lanceret i forskellige farver, så man kan finde netop den, som passer bedst ens personlige indretningsstil.

Udover det lækre design er den også kompatibel med Google Assistant.

© Harman Kardon
© Harman Kardon

Har jeg brug for en paraply i dag?

... Er et eksempel på et spørgsmål, som højtaleren vil give dig et svar på, hvis du spørger den. Du kan selvfølgelig også få den til at spille musik: Med indbygget Google Assisant får du nemlig en stemmestyret højtaler. Med utallige kommandoer som "skru ned for lyset", "skru op for lydstyrken", "hvordan ser min kalender ud for i morgen?" osv., bliver Citation højtaleren fra Harman Kardon din nye personlige assistent.

Citation-serien består af 8 forskellige højtalere med forskellig størrelse og styrke – alle beklædt med det special-vævet tekstil fra Kvadrat. De kommer i butikkerne i starten af oktober.

© Harman Kardon