Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er H&M Homes efterårsnyheder

De udvider blandt andet en af deres mest populære linjer.

H&M Home efterårsnyheder møbler interiør

© H&M Home - Vægkabinet i træ og rattan, 1499 kr., Plantestander, 1299 kr., skammel 599 kr.

H&M Home efterårsnyheder møbler interiør

© H&M Home - Bordlampe, 499 kr.

Ny kollektion med fokus på lamper

H&M Homes første møbellinje blev introduceret i 2018 og har siden været et populært sted at shoppe møbler og interiør. Og nu udvider de deres sortiment - blandt andet deres populære safari-linje, og introducerer helt nye produktkategorier, såsom standerlamper og vægkabinetter.

Som nævnt udvides den safari-inspirerede linje, og det bliver den med den nye produktkategori, nemlig et vægkabinet i træ og rattan. De materialer går også igen i en ny matchende plantestander i samme stil.

Desuden introduceres en japansk-inspireret papirstanderlampe i enkelt og roligt design, som også vil være til at finde som pendel.

Der satses stort på lamper i efterårsnyhederne, hvorfor der også lanceres en gulvlampe i messing og glas, samt en sort bordlampe i børstet stål.

Efterårsnyhederne lanceres allerede løbende fra juli og ind i august, og vil kunne findes i deres konceptbutikker på Købmagergade og i Fields samt deres hjemmeside.

H&M Home efterårsnyheder møbler interiør

© H&M Home - Standerlampe, 699 kr., bord, 1299 kr., spejl, 599 kr.

H&M Home efterårsnyheder møbler interiør

© H&M Home - Pendel, 799 kr., gulvlampe, 799 kr., sofabord, 1799 kr.