Hay laver limited edition sandaler i samarbejde med japansk sko-designer

Sandalerne kan kun købes ét sted i verden.

© HAY

Nyt farverigt samarbejde

Hay har indgået et nyt samarbejde med det japanske skobrand Suicoke. Sammen har de skabt en limited edition serie af unisex sandaler, som de kalder Depa.

– I alle de samarbejder vi indgår i, stræber vi efter at arbejde med brands, hvis værdier og æstetik er i sync med vores, og Suicoke er det førende brand for denne type sandal. Jeg kan lide deres æstetik, formen og funktionen og jeg følte, at Hay kunne bidrage til den perfekte sandal med et frisk nyt take på farverne, siger Mette Hay om samarbejdet.

Depa kommer i tre forskellige farvekombinationer, alle kureret af Mette Hay, grundlægger og kreativ direktør i Hay Accessories.

Designet af sandalen sigter efter en harmonisk balance mellem varme og kolde toner, og har en justerbar velcro-rem foran og en fleksibel gummisål.

Får du ikke fat i et par af de eksklusive sandaler i denne omgang, er der dog godt nyt.

– Denne version af en Suicoke og Hay sandal reflekterer vores fornemmelse af, hvordan samarbejdet skal se ud i sommersæsonen 2020, men det er vores håb at udvikle flere Suicoke og Hay sandaler i fremtiden. Hver enkel version kommer til at have et nyt look og vi vil stræbe efter at gøre dem tilgængelige for et bredere publikum, slutter Mette Hay.

Sandalerne kan fra i dag købes eksklusivt i Hays globale flagshipstore på Østergade i København.

© HAY
© HAY