Frederik Bagger overrasker med ny kollektion

Den danske designer har kastet sig ud i noget nyt og tilføjer en kollektion, der blandt andet byder på tapet, læderpaneler og tekstiler til væggene. Se de spændende nyheder her.

Frederik Bagger stiftede sin designvirksomhed i 2014. Den danske designer har de sidste par år hovedsageligt fokuseret på at få sine glas, skåle og vaser ud i butikkerne. Nu har han kastet sig ud i et nyt område og det har resulteret i en ny kollektion til hjemmet.

© Frederik Bagger

Fancy vægbeklædning

Kollektionen byder blandt andet på vægbeklædning som tapet, læderpaneler og tekstiler. Vægbeklædningen har desuden den fantastiske egenskab, at den er lydisolerende og forbedrer akustikken i rummet.
Vægbeklædningen kan være en nem måde at skabe mere liv i dine rum - overvej eventuelt at tapetsere en enkelt væg eller to.

Christmas mug & Christmas mini mug
© Frederik Bagger

De fineste guldbelagte krus

Frederik Bagger lancerer også sine første juleprodukter - Christmas mug og Christmas mini mug. Kopperne findes i to forskellige størrelser, der begge er belagt med guld. Kopperne er virkelig fine og kan sagtens bruges året rundt, hvis du spørger os.

Crispy Love glas
© Frederik Bagger

Skønne nyheder i glas

Der er også flere glasnyheder på vej. Frederik Bagger præsenterer blandt andet en mixer, et cocktailglas og en lille glasskål, der både kan benyttes til anretninger af små portioner mad eller til et fyrfadslys.
Til glaskollektionen er der også tilføjet smukke krystalglas i flere størrelser. De kan både bruges til blomster eller til opbevaring, da der følger et låg med.

© Frederik Bagger

Glæd dig til flere nyheder

Der vil i løbet af 2017 blive sendt flere produkter på gaden. Det er planen at Holmris og Paustian skal sælge de nye vægbeklædninger.

Prisen på vægbeklædningen fra den nye kollektion kan fås fra 1.500 kr. pr. kvadratmeter. Se flere produkter fra Frederik Bagger her.